Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przecież i tak nie mam bezpośredniego wpływu na to co będzie i kiedy
Czas pokaże.
Kochana...nie zastanowiło Cię to, że właśnie ta beta taka wysoka, prawie dwukrotnie wyższa jak norma? ;>
Grubsonku Kochana fajnie, że napisałaś Zaglądaj częściej bo tęsknimy Faktycznie może będą bliźniaki??? Podwójne szczęście to dopiero by było)) trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę, daj znać koniecznie co i jak!!! :* Martaha, ja Cię pamiętam! Trzymam mocno kciuki za pozytywny test No i zaglądaj do nas częściej Jussastar, Beata, Niemartwsie, Lisica co tam u Was laski???
Ja właśnie biorę się za robienie bułeczek maślanych))) Bułeczki maślane
Może bliźniaki, taka wysoka beta wychodzi często przy mnogiej ciąży
U mojej siostry w 5 tc były 2 pęcherzyki widoczne, ale ona miała 2 jajowe bliźnięta, parka się trafiła, czego chcieć więcej
Grubsonku trzymam kciuki!! shawty rozumiem CIę, też bardzo chcę:-)
Co do imion u nas dla dziewczynki Alicja, dla chłopca nie mamy wspólnego co by nam się podobało.. mąż chce Franka a ja Nikodema albo Boryska ...kompromis w miarę jedyny to Leon