reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam dziewczyny.
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam urlop i jakoś nie było czasu siąść przy komputerze.
Ja w poniedziałek byłam z synem ściągnąć szynę, lekarka posłała nas do szpitala pediatrycznego do przychodni i tam złożyli mu kolejną szynę na co najmniej tydzień, potem zrobią mu zdjęcie kontrolne, bo nie podobają się pani chirurg jego kości strzałkowe. A wydawało się, że to zwykłe skręcenie:no:

butterflay dziękuję, że o mnie pytałaś. Tak wizytę miałam w poniedziałek, ciąża potwierdzona :tak: moja kruszynka jest jeszcze bardzo maleńka, serduszka jeszcze niestety nie widziałam, ale jak na razie jest wszystko OK. Powiedź mi od, którego tygodnia zaczęły Ci się mdłości?

grubson co u Was?

jussastar a Wy jak się czujecie?

sesi jeżeli chodzi o testy, to różne są opinie o robieniu wcześniej niż w terminie @. Ja sobie przyrzekłam, że nie będę robić przed, tylko dopiero w dniu spodziewanej @. Ale jakoś mnie tak natchnęło i 6 dni przed terminem @ zrobiłam test i wyszedł bladzioch. Potem był coraz ciemniejszy. Na 5 dni przed spodziewaną @ poszłam na betę i powtórzyłam ją po 48 godzinach i już byłam pewna :-D

Dominika a co u Ciebie?

Aschllee Twój mąż to prawdziwy romantyk, super.

Jeżeli chodzi o imiona to dla dziewczynki Emilka, a dla chłopczyka Antoś. Choć i tak pewnie będzie trzeci chłopczyk ;-)

Aschleee, Liam mnie także się podoba :)

Happy, Sara jakoś bardziej do mnie przemawia :) Aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że jeśli pojawią się u mnie II kreseczki to pewnie będę miała chłopczyka :)
Kurcze no....dziewczyny, zróbcie coś ! Ja chce być w ciąży !

Majdaczek, zdrówka dla waszej rodzinki :*

Hej Laski:)
Majdaczek no wreszcie:D Już się o Was martwiłam...Cieszę się, że u Was wszystko dobrze, szkoda, że tylko z młodym nienajlepiej... miejmy nadzieję, że po zdjęciu drugiej szyny będzie wszystko dobrze:* A co do mdłości to mnie się zaczęły tak na maksa koło 7 tygodnia...
Aschlee zazdroszczę romantycznego męża...:) Mam nadzieję, że po kolacji był ciąg dalszy...:D
Kasia kciukasy zaciśnięte za 2 kreski:)
Co do imion to póki co mamy dla chłopca - Nikodem, to jest jedyne nasze wspólne... reszta imion, która mi się podoba, nie podoba się mojemu mężowi:D Przy poprzedniej ciąży też byliśmy zgodni co do imienia dla córki:) A jak teraz będę miała córeczkę to nie mam pojęcia jak ją nazwiemy:D

Witajcie :) Pewnie nie koniecznie mnie pamiętacie, bo dosyć rzadko się ujawniam, ale podczytuję często. Do pisania jakoś brak weny.
Ciążowe suwaczki wielu z Was już pięknie rosną i Wam gratuluję :) A z tymi, które nadal na placu boju się jednoczę i za nas wszystkie trzymam kciuki &&& może już za chwilkę też utworzymy sobie takie piękne suwaczki :)
U mnie pourlopowo, leniwie , chociaż już w pracy. Teraz zaczynam rozmyślania na koniec cyklu.... będzie czy nie będzie... oczywiście nie wytrzymałam i już teścior za mną chociaż termin dopiero za 5 dni - i oczywiście negatywny.... ale jakoś tak od 3 dni pobolewa mnie lekko podbrzusze , więc już lampka "a może ciąża" się zapaliła. Zwykle jak zabolało w podbrzuszu to w ciągu 12 godzin była @ a tu póki co na szczęście nic. No zobaczymy co z tego się rozwinie.
Miłego dnia życzę :)

Hej :-). Jakos mi sie nie chce ostatnio odzywac, zle mi sie pisze na tablecie a laptopa mi sie nie chce wlaczac ;P

Majdaczek, fajnie ze po wizycie ok :-)

Shawty, dziewczyno, luzuj gacie bo sie wykonczysz!! Przeciez to dopiero 2 cykl... Za wczesnie tu dotarlas i sie nakrecasz za bardzo od samego poczatku.. A sama widzisz, ze zadnej z nas- mam na mysli mnie, majdaczka i jussastar nie bylo na forum przez wiekszosc owocnego cyklu, wyluzowalysmy i mamy robaczki ;)

Co do imion to u nas Antek i Hania ;P pozniej Baska i Marysia a dla chlopcow Franek i Stas ;P takze jestesmy gotowi na kazda ewemtualnosc ;P

A jesli chodzi o mdlosci to ja mam w tym tygodniu straszne, najgorsze po poludniu i wieczorem, no ale bete tez mam bardzo wysoka, norma byla do 7 000 a ja mialam 13 000 takze..;P

No i dzisiaj wizyta o 18.. Mega stres. Trzymajcie kciuki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry