reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja też chciałam powiedzieć, że lubię to forum i lubię Was czytać, Ciebie Aschlee też. A zgadzam się z dziewczynami, że nie da się każdemu odpowiedzieć, chociażby z tego względu, że nie można się na wszystkim znać.

Lisica, widzę, że eksperymentujesz z awatarami i suwaczkami, te liski fajne :)

happymum, a skąd ten zły humor? może spróbuj znaleźć coś co Cię choć na chwilę zainteresuje i trochę oderwie od codziennej rutyny, wiem, że łatwo się mówi, ale mi np. sama zmiana w pracy dużo pomogła i teraz już dużo lepiej się czuję. Wcześniej też byłam wszystkim znudzona i nic mi się już nie chciało.

grubson, ale zareklamowałaś ten drugi wątek, haha

beata, to trzymam kciuki za mieszkanie, a ak wygląda?

A mi z tych imion, które podajecie najbardziej się podobają wybrane przez grubson, właśnie takie trochę staroświeckie, i chyba właśnie teraz takie są popularne, co mnie cieszy :) Leon też fajne.
Shawty, a Ksawery to jak dla mnie też "starodawne" imię.
Ja mam wybrane imię dla chłopca - Adaś, tylko coś ten Adaś nie chce się pojawić. Z dziewczynką miałabym problem.

reklama
Witajcie babeczki :-)

Oda 4 pokoje, kuchnia, 2 lazienki, balkon , no i cory mialyby w koncu "swoj wlasny kat" , bo w Pl mieszkaly (i teraz na razie tez) w jednym pokoju , oby nam sie udalo ;-)

Domi jak tam plamienia ?? Ustaly ??

Staraczkom samych celnych trafien w tym cyklu, a brzuchatkom niezbyt uciazliwych dolegliwosci zycze, sciskam weekendowo :-)

Oda-tak jak pisałam chyba depresja jesienna:/ jedyne co mnie idstresowuje to zabawa z synkiem i czytanie książek. Tylko ze synek teraz przechodzi taki okres ze bawić to się chce z tata a mam jest od kompieli, spania i jedzenia.
Beata-ja mam podobną wielkość tylko ze dom. Na dole:kuchnia, jadalnia, sakon i korytarz a na górze 3 sypialnie, i łazienka. Trzymam &&&&&&& zeby wam sie udało!

Shawty,dzieki-zdazylam zobaczyc,w nosie mam,wystarczy ze raz wspomne,a nie..:D nadaje sie na gwiazde watku czy jeszcze mi daleko?:D
Spoko,ze maj;) bo tak przyszloby Ci zakladanie czerwcoweczek pewnie:P

Beti,dzieki ze pytasz,w porzadku;) wczoraj sie zaniepokoilam.

Jak Wam mija dzionek?
Dzis pol dnia spedzilismy na swiezym powietrzu z synkiem:) dopiero wrocilismy;) w koncu lekarz pozwolil;) to nie bede lezec caly dzien;)

Dziewczyny,nigdy nie mieszkalam w domu,od urodzenia w bloku,chyba nie umialabym przepriwadzic sie do domku:P

Czy ktos wie co u Majdaczka?

Happy,tez lubie czytac ksiazki;)
Spedzanie czasu z dzieckiem odstresowuje:)

Beti,Aschlee na jakich stronach niemieckich mozna obejrzec mecz na zywo i za free (mistrzostwa siatkowki) ? Podobno cos jest takiego.Ostatnio zaplacilismy 20zl i guzik bylo z ogladania.

Ostatnia edycja:
Nie, Majdaczek nic się nie odzywała, ale w takiej sytuacji trzeba dać jej chwilę, żeby odpoczęła psychicznie, w końcu to traumatyczne przeżycie na które potrzeba czasu.
Ja mieszkałam 20 lat w domu, później się przeniosłam do bloku ;) i szczerze? pomijając fakt, że nie ma się latem ogrodu, to wolę blok ;) zimą ciepło cały czas, nie trzeba odśnieżać, kosić trawy...bajka :)

Na szczęście Domi jestem na maj przewidziana :)
Ja się dziś coś gorzej czuje, noc miałam słabą, dziwne rzeczy mi się śniły, teraz jeszcze mnie brzuch pobolewa..ale w sumie nie ma stresu :)

Shawty,jakby bolalo to wez nospe;) albo spytaj kogos bardziej zaprawionego w bojach,tylko pamietaj leki to nie cukierki i bez opamietania nie wolno ich brac,nawet jesli to nospa! ;)

Grubson,jak sie myle to mnie popraw;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry