reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hejka dziewczyny :)Co tam u Was?? Jak sie czujecie :)? Bo ja złapałam katar od mojego męża ;/ mimo brania rutinoscorbinu niestety nie ominał mnie..Jeszcze dzisiaj do pracy w tak ohydną pogodę buuuu.Z tego co widzę u Was też "piękna jesień". Mi krwawienie się już kończy podejrzewam, że dzisiaj ostatni dzień. W sumie to tak jak mój normalny okres trwało(jakbym testu nie robiła to bym się nie zorientowała na bank). A powiedzcie mi czy badania te "ciążowe" i hormony to można robi jak się jest przeziębionym??czy nie ma sensu?
A jak tam Domi i jussastar? Macie plamienia czy ustały?Shawty jak u ciebie wszystko ok?

Tak u mnie wszystko w porządku, brzuszek jedynie czasem daje o sobie znać.
Jedynym zmartwieniem jest poważny stan teścia..no, ale na to akurat nic nie poradzimy. Czekamy co powiedzą lekarze z innego szpitala, kiedy będzie operowany.

Dziewczyny, bardzo proszę o przesyłanie w moim kierunku pozytywnych myśli. Zaczęłam plamić świeżą krwią, niewiele, ale wiem, co to może oznaczać :( Jadę do szpitala. Umieram ze strachu.

reklama
Ja kiedyś zawału dostane przez to moje dziecko! Miałam usg, serce bije jak dzwon, nie wiadomo skąd te plamienia. Jestem najszczesliwsza na świecie :) zaraz wracam do domu, tylko jakiś wypis na sorze mi dadzą. Dzięki za pozytywne myśli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry