Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MajdacZku to dobrze, że powoli wracasz do siebie Nawet pytałam o Ciebie na tym wątku "po straconej ciaży". Życzę Ci z całego serca żeby Twoje marzenia się spełniły !
A tak poza tym to coś cicho tutaj się zrobiło
Aschlee, cieszę się, że czujesz się dobrze, oby mdłości szybko minęły
Majdaczku, kochana, jak to dobrze, że masz wsparcie rodziny, możesz teraz odpocząć i spędzać czas z dziećmi. Widać, że to pomaga Ci odgonić smutek. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło i spełniło się Twoje wielkie marzenie.
Majdaczku, Kochana, nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała...cieszę się, że u Ciebie troszkę lepiej trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki:*** Tak na marginesie... strasznie mi Ciebie na tym wątku brakuje...
Dziękuje dziewczyny, jesteście kochane.
Tez mam nadzieję, ze wszystko się jakoś poukłada...
Na razie żyje z dnia na dzień, a czas pokaże co dalej.
"Bez względu na to ile razy się załamię i upadnę zawsze jest jakaś cząstka mnie, która mówi, że to nie koniec, że trzeba wstać i po prostu pójść dalej..."
I tego się staram teraz trzymać
Majdaczek i ja się strasznie cieszę z wieści od Ciebie, z Twojej wiadomości przebija optymizm i widać, że już wierzysz, że wszystko się ułoży.
I za to trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze. Wpadaj do nas częściej.
Witam się i przepraszam za nieobecnośc.
Majdaczek-miło czyta się ze u ciebie coraz lepiej; )
Aschlee-trzymam kciuki żeby mdłości szybko przeszły.
Niemartwsie-&&&&&&&żeby wszystko było dobrze.
Bylam dziś na badaniach i u mnie wszystko ok; ) nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę. Dostałam wykład ze powinnam się zdrowo odżywiać i jeśli sie uda to trochę przytyć. Pani z kliniki planowania rodziny powiedziała ze to dobry czas na dziecko bo organizm zdążył wrócić do siebie i odpocząć po pierwszej ciąży. Powiedziala ze najlepiej rodzic zanim skoncze 25lat. No i po wysłuchaniu tego wszystkiego stwierdziliśmy ze nie będziemy się zabezpieczać ani starać. Co ma być to będzie; ) trochę to nie w moim stylu bo lubię mieć wszystko zaplanowane ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Aschlee-jak tam mdłości? Dalej dikuczaja? Słyszałam ze cukierki(landrynki) owocowe pomagają na mdłości w ciąży
Szczerze mówiąc przekonała mnie na kobieta. Jedyny priblen to moja waga ale jakos dam rade.