reklama

Starania od wiosny/lata 2014

MajdacZku to dobrze, że powoli wracasz do siebie :) Nawet pytałam o Ciebie na tym wątku "po straconej ciaży". Życzę Ci z całego serca żeby Twoje marzenia się spełniły !
A tak poza tym to coś cicho tutaj się zrobiło :)

reklama
Aschlee, cieszę się, że czujesz się dobrze, oby mdłości szybko minęły :)

Majdaczku, kochana, jak to dobrze, że masz wsparcie rodziny, możesz teraz odpocząć i spędzać czas z dziećmi. Widać, że to pomaga Ci odgonić smutek. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło i spełniło się Twoje wielkie marzenie.

Dziękuje dziewczyny, jesteście kochane.
Tez mam nadzieję, ze wszystko się jakoś poukłada...
Na razie żyje z dnia na dzień, a czas pokaże co dalej.
"Bez względu na to ile razy się załamię i upadnę zawsze jest jakaś cząstka mnie, która mówi, że to nie koniec, że trzeba wstać i po prostu pójść dalej..."

I tego się staram teraz trzymać :)

Majdaczek i ja się strasznie cieszę z wieści od Ciebie, z Twojej wiadomości przebija optymizm i widać, że już wierzysz, że wszystko się ułoży.
I za to trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze. Wpadaj do nas częściej.

Witam się i przepraszam za nieobecnośc.
Majdaczek-miło czyta się ze u ciebie coraz lepiej; )
Aschlee-trzymam kciuki żeby mdłości szybko przeszły.
Niemartwsie-&&&&&&&żeby wszystko było dobrze.
Bylam dziś na badaniach i u mnie wszystko ok; ) nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę. Dostałam wykład ze powinnam się zdrowo odżywiać i jeśli sie uda to trochę przytyć. Pani z kliniki planowania rodziny powiedziała ze to dobry czas na dziecko bo organizm zdążył wrócić do siebie i odpocząć po pierwszej ciąży. Powiedziala ze najlepiej rodzic zanim skoncze 25lat. No i po wysłuchaniu tego wszystkiego stwierdziliśmy ze nie będziemy się zabezpieczać ani starać. Co ma być to będzie; ) trochę to nie w moim stylu bo lubię mieć wszystko zaplanowane ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Aschlee-jak tam mdłości? Dalej dikuczaja? Słyszałam ze cukierki(landrynki) owocowe pomagają na mdłości w ciąży ;)
Szczerze mówiąc przekonała mnie na kobieta. Jedyny priblen to moja waga ale jakos dam rade.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry