reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej dziewczyny, cześć nickow kojaze. Lisica mogłabym i ja sie dopisać do listy? @ 27/06
Jestem po 2 poronieniu, i nie wiem czy nie za wczesnie na staranie ale kazdy lekarz mówi co innego wiec wzięłam los w swoje ręce, 2 @ miałam o terminie jak w zegarku wiec chyba do normy wróciło. Postaram sie was doczytać od poczatku do konca zeby byc na bieżąco.

reklama
Witam.
Annam hej, pamiętam cię :) zaraz wpiszę Cię na listę.

A siebie chyba wywalę do poczekalni... Znów cykl bezowulacyjny, na dodatek pewnie łaskawa @ przyjdzie jak będę się urlopować na Chorwacji... No baaaa, przecież nie może być tak pięknie :-/

Witam, u mnie w porzadku:) Mimo, że nie człowiek tu nie zagląda to podczas przytulania mam gdzieś na końcu głowy "a może jednak" :) Planujemy w lipcu wypad na weekend nad morze pod namiot-ciekawa jestem miny mojego synka jak zobaczy morze;) Staram się nie myslec o starankach, niedawno oddałam samochód do naprawy, teraz czekam na namiot i śpiwory z alle**o, trafił nam się jakiś nieuczciwy sprzedawca, ale mniejsza o większość. Myślami bardziej jestem przy planowaniu wyjazdu niz starankach.Zastanawiam sie czy zdążę samochód odebrać i czy rzeczy z alle**o dojdą na czas;) Ashlee, u mnie wg tej aplikacji wczoraj mialam ovu, aja jestem świecie przekonana ze była 16 czerwca, gdyż zalała mnie duża ilość plodnego, rozciagajacebo sie śluzu (przepraszam za szczerosc) a wczoraj już mniej i wieczorem tak jajniki i podbrzusza dokuczaly mi a dziś mam wrażliwe piersi, czy to możliwe ze ovu dopiero będzie? ?

Witam Panie :)
annam witaj i powodzenia.
Lisica zobaczysz wszystko wróci do normy i będzie OK. Trzymam kciuki!
Dominika fajnie, że zaglądnęłaś do nas. Mam nadzieje, że z wyjazdem wszystko się uda i, że trochę się rozluźnisz. Powodzenia.

Ja właśnie w pracy, niestety dzisiaj do 17, ale jutro wolne, więc jakoś przeleci. Wczoraj zakupiłam inofolic i od razu zaczęłam zażywać. Zobaczymy, może coś pomoże :tak: Biorę po jednej saszetce, bo nie chce przesadzić. Dziewczyny powiedźcie mi, czy oprócz tego brałyście jeszcze kwas foliowy w tabletkach?
A tak poza tym, to dzisiaj mam jakoś wyjątkowo dobry humor, jestem jakaś taka pełna nadziei :-D Mam tylko nadzieję, że nikt dzisiaj mi tego humoru nie popsuje...

Cześć laseczki:*
Annan witaj:)
Dominika milo ze zaglasz do nas:)
Majdaczek, faktycznie jakoś cicho tutaj;p
Ja dziś w mieście, ładna pogoda wiec humor tez jest:)
Któraś dziś testuje???

Witam z rana

Annam witaj ja tez Cie pamietam :tak:

Lisica
kochana zaciskam kciuki zeby wszystko jak najszybciej wrocilo do normy...i zeby ta cholera nie przylazla jednak w ten urlop :tak: a najlepiej to moglaby do nas wszystkich nie zagladac przez 9 miesiecy:tak:

Dominika bardzo sie ciesze ze nas odwiedzasz :tak:

Majdaczek ja na nastepny cykl w razie czego zamowilam inofolic

Ostatnia edycja:
Ja się witam : )
A propos pamiątek znad morza, to jednak będziemy wynajmować pokoje (wszystko na to wskazuje), i nie będziemy nocować u rodziny, więc będzie okazja do przytulanek : ) Super, bo już się martwiłam,, że nie będzie jak, a nawet gin powiedział, że szkoda zmarnować ten cykl skoro już tyle pięknych pęcherzyków jest : )
Obyśmy wszystkie przywiozły „pamiątkę z wakacji” czy to z morza, czy z gór : )
Annam03 – witaj, trzymam kciuki, żeby się udało : )
Lisica – ja też tak mam na wyjazdy :P I na mój ślub mi wypadała…
Majdaczek – iinofolic ma wystarczająco kwasu foliowego i nie musisz już łykać.

reklama
Majdaczek ja nie biorę... Szczerze mówiąc to nie wierze do końca w cudowne dzialanie inflonicu... Wydaje mi się, ze takie samo działanie ma zwykły kwas foliowy...a jest tez o wiele tańszy... Ale mogę się mylić... Poza tym jeszcze nie staramy się az tak dlugo zeby brać wspomagacze... Póki co najbardziej licze na mego Meza i cudowne działanie jego plemników;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry