reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dominika wzajemnie! ładnej pogody.. u nas przed chwilą lało a teraz świeci pięknie słoneczko:-)

Aschlee u mnie dzisiaj 29 dc ale już objawy pełną parą na @ :tak:

Witajcie dziewczynki,
ja tylko tak na chwilę w przerwie w nauce do obrony, już tylko godziny mnie dzielą i jestem coraz bardziej zdenerwowana :O
AsiaSzw i apatka GRATKI kochane że Wam się udało :D , Asieńko u Ciebie jakieś plamienia :\ życze Ci aby szybciutko się skończyły !
Ja już niedługo wracam do staranek i częściej będę z Wami :)
Trzymam &&&&& za nas wszystkie !!! :***

Hej laski! Ja wracam znad morza. Staranka byly bo spalismy zawsze osobno. I tak jak sie nalezy co dwa dni:) jutro rano monitoring i moze chociaz dowiem sie czy owu byla bo dzis 14dc.
Asienia- trzymaj sie! Musi byc dobrze.
Jutro nadrobie czytanie:)

Cześć Kochane;) Trochę mnie nie było, ale miałam pogrzeb w rodzinie (na mazurach) więc 400 km,od mojego miejsca zamieszkania... nie było kiedy odwiedzić bb... U nas staranka również rozpoczęte...owu według moich wyliczeń powinnam mieć 24 bądź 25 czerwca... no nic zobaczymy co z tego będzie;) Czy, któraś testuje dziś??? Jak tak to trzymam mocno kciuki &&& ;)
Jussastar - super, że udało się poprzytulać na wyjeździe, oby klimat dobrze zadziałał i za kilka dni pojawiły się 2 kreseczki:)

Ostatnia edycja:
Witam po tzw. długim weekendzie , choć u mnie go nie było :)
@ ma się ku końcowi,a dla odmiany jakieś choróbsko mnie łapie - jakby zatoki... ;/
Asiu u Ciebie już lepiej? Wypoczywaj i myśl pozytywnie! trzymam za Was kciuki &&&&&
Butterfly to do dzieła !!! :) &&&&
Jussastar Oby się udało :) &&&&
beata1313 Powodzenia na obronie :)
Kasiaj &&&& za kolejny cykl ( chociaż objawy ciążowe i @ nieraz są podobne więc kto wie :)
Aschlee Lisica i jak tam u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Nie odzywałam się bo w sumie nie wiem co napisać. U mnie dalej sytuacja niewyjaśniona choć plamienie tak jakby się kończy. W piątek idę do lekarza. Czy to była przedwczesna skąpa @? :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry