reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
licze na to ze zajarzy motyw i sie szybko zmyje bo jak narazie od wczoraj siedzi w chacie bo roboty dla niego nie maja. oby przed moim wylotem sie zmyl:tak:

Big- och tylko pozazdroscic i czekac na nowe zdjecia i pierwsze kopniecia:-) i czekac az pojawia sie nowe 2 krechy u ktorejs z nas

Ostatnia edycja:
Big - ja za kazdym razem jak robie test to mi cale zycie w te kilka minut przelatuje przed oczami i dostaje nerowych drgawek :) i jak po tych prawie 2 latach w koncu sie uda to chyba nie uwierze :) i pewnie tez bede zaskoczona.

No wlasnie. Po tylu I kreskach to ten cien II musial byc pomylka w druku. A tu psikus :P
Przeciez ja dzien wczesniej pilam piwo z moim placzac zreszta do niego ze za nastepny cykl, bo plamilam na czerwono brazowo i uznalam ze to @. Nagle sucho no to dawaj testa:D

ja chyba tez jak zobacze 2 krechy to nie uwierze tyle czasu sie starac i w koncu zobaczyc to czego sie tak bardzo pragnie bijace serduszko raczki nozki paluszki a potem urodzic takie male malenstwo

No u mnie to by było MEGA zaskoczenie ale cierpliwie czekam na rozwój sytuacji .
Miałam kryzys jeszcze przed badaniami że sie staramy i nic z tego nie wychodzi. Teraz wiem co jest przyczyna i naprawdę wierzę w to ze uda sie coś na to poradzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry