reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ewika o kurde 3 to duzo. Ale zleci!
Ja tez uwielbiam grillowane oscypki!
A ostatnio mam faze na ryby, sledzie, ryby pieczone, wszystko! nawet sushi bym zjadla (wiem teraz nie moge).

No wiesz 3 to juz malutko bo minelo już 6 jak go nie ma ;/ Nawet o naszej fasolce sie dowiedział będąc juz na wyjeździe więc to dopiero będzie szczęście jak wróci ;)

Dopiero będzie radość:) SKoro nie mogliście sie cieszyć razem jak się dowiedziałaś.
Kurcze musiało Ci być cięzko bo z jednej strony taka nowina a z drugiej nie ma przy Tobie tej najważniejszej osoby. Nadrobicie:D Teraz zapewne CIe nie zostawi nawet na chwilę hihi

Nooo to trzymam kciuki żeby udało się coś zdziałać :-) A jak Twoje drożność wybierasz się w kwietniu? Ja mam nadzieję, że nie będę musiała ale jestem już na to przygotowana :-)

No właśnie ja tez czekam :) Jeżeli będę robiła to tuz przed IUI żeby było na świeżutko

I dziękuję za &&&& :-) Też trzymam za Was kciuki!

Potrzbujemy ciążowych fluidków kobietki!

Ostatnia edycja:
reklama
O rany, laski zanim nadrobiłam tematy to mi dużo czasu ucieklo i zaraz musze znowu spadac... ;p
witam mineralna :) moja kuzynka zaszła w ciażę w wieku 18 lat z 9 lat starszym chłopakiem (juz od 6 lat są małżeństwem i mają super inteligentnego chłopczyka). Także jeżeli ktoś od początku ma poukładane w głowie, to jest duża szansa na szczęście :) życzę ci II kresek, bo z tego co czytałam, to bardzo tego chcesz.
She- kobieto! odezwij się !!
Widze, że tu tematy smakołyków, to ja nie będę mówić na co mam ochotę, ale kupiłam właśnie z godz temu zarąbista szyneczke, schabik wędzony, wiejską bez dodatków (niebo w gębie, a jak pachnie mmmmm).
W suwaku Paolajn przybyło tetsujących :) i fajnie :)
Ja dzis w biegu, także znowu lecę i będę po 5 :)
aaa i zafasolkowane to coś bierne są ostatnio zamiast wysyłać nam codziennie fluidki :):D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry