reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jeju, pok...no leć po jeszcze jeden test i sikaj na niego...jeju, na Twoim miejscu nie wytrzymałabym do jutra...na tescie który robiłam ostatnio było napisane że nie musi byc poranny mocz.;-)

pao...bardzo mi przykro, trzymaj sie kobitko

Haha :D jestem :D
Witam m89 :) napisz coś o sobie :) bierzesz kwas foliowy itd?
Pao, mi też przykro, ale to była najlepsza decyzja
Pok, ja bym nie wytrzymała do jutra hehe :) ty to masz tą cierpliwość anielską :) także do naszych postów :p tak czy siak kciuki zaciskam mocno :) &&&
a ja dalej walczę z moim pęcherzyskiem! i co ma być to będzie, ale dziś to sobie sexiku nie odmówie :D w końcu 3 dni do owulki, więc trzeba działać :) chyba, że mi się przesunie przez tą infekcje.

Po konsultacji z teściami (którzy baaaardzo chcą zostać dziadkami 5raczków) stwierdziłam, ze nie biorę tego leku. Będę smarować tylko maścią którą mi przypisał i za jakiś czas pójdę do niego znowu. (wkurzam się tylko ze prawie 100zł idzie w błoto, ale lepsze to niż się truć i później miało by być nieszczęście) Jak pójdę do gina to jeszcze wypytam o ten lek i zobaczymy co on powie.

m89 witamy na forum!! Ja myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna chcąc dziecko w wieku 23 lat... ale widzę, ze i młodsze dziewczyny mają już takie parcie :-)

No i dobrze :)
tak sobie myślę, jaka będzie moja 1 reakcja jak zobaczę w przyszłości II na sikaczu... i nie wiem, na pewno zrobię po chwili drugi :) i popędzę na betę.
Znowu, chyba przez tą zmianę czasu, chce mi się już spać... a tu jeszcze 1920 i YCD :)

pao...bardzo mi przykro, trzymaj się
M89 witamy na forum

słuchajcie dziewczyny mam problem ... nie mam okresu od 2,5 tyg :-( w ciąży nie jestem bo robiłam test tydzień temu i moja koleżanka powiedziała abym zrobilła jeszcze jeden może jestem a tamten test nic nie wskazał,wiec zrobiłam dziś i też lipa :-( nie wiem co jest grane nigdy mi się tak nie spóźniał ... czy miałyście takie problemy ? co mam robić w takiej sytuacji pomóżcie ...

no tak mam 21 lat i bardzo chcemy mieć dzidzia:> nie mamy przeciwskazan do tego pracujemy ,studiujemy jestesmy małżeństwem od 26,12,2010 i o niczym teraz nie marzymy jak o maluszku:>

jeju, pok...no leć po jeszcze jeden test i sikaj na niego...jeju, na Twoim miejscu nie wytrzymałabym do jutra...na tescie który robiłam ostatnio było napisane że nie musi byc poranny mocz.;-)

pao...bardzo mi przykro, trzymaj sie kobitko

sobie kombinowalam tak, ze skoro rano byla taka blada kreska z porannego siku, w ktorym stezenie jest najwieksze, to nie ma co robic w ciagu dnia, bo w dziennym siku stezenie jest mniejsze. Ale pol forum cisnelo, to siknelam i co.. i tluste nic. Trzeba bylo siebie sluchac i nie sikac. Znajac moje szczescie @ przyjdzie w nocy i tyle bylo po dobrych nowinach.
sikacze mozna wykonywac w ciagu dnia dopiero po terminie @. Przed tylko z porannego moczu (chyba, ze sie lubi ryzyko).

no nic. ja dzis chyba wczesnie spac pojde, zeby szybciej do rana zleciało.

reklama
pao...bardzo mi przykro, trzymaj się
M89 witamy na forum

słuchajcie dziewczyny mam problem ... nie mam okresu od 2,5 tyg :-( w ciąży nie jestem bo robiłam test tydzień temu i moja koleżanka powiedziała abym zrobilła jeszcze jeden może jestem a tamten test nic nie wskazał,wiec zrobiłam dziś i też lipa :-( nie wiem co jest grane nigdy mi się tak nie spóźniał ... czy miałyście takie problemy ? co mam robić w takiej sytuacji pomóżcie ...

idz do lekarza.

przepraszam za post pod postem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry