reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie, m89 to metraz mieszkania hehehehh, bo ilosc pokoi, to przesada :szok:! Witaj m89 anyway!!! Jakos znajdziesz tu u nas skrawek watku, tylko nie marudz, pisz srednie posty, nie za dlugie, nie za krotkie, i na temat. Tyle. A, no i z poczuciem humoru, bo umieram z nudow powoli...:happy2::sorry::eek:

Pok słoneczko a jak tam sytuacja wygląda u Ciebie?

hmm jakby to powiedziec dzis rano siknelam. jest 31 dc, 15 dpo. No i jakis bladzioch tam jest. na staraczkach 2011 wkleilam zdjecie na stronie chyba 6827. malo widac ale niektorzy widza. test byl jakis trefny - mial nadlamana obudowe i pasek w jednym miejscu uszkodzony ale dwie sa. druga bladziutka ale jest. plamien nie ma, brzuch nie boli. objawow ani na @ ani na II nie mam, wiec cierplwiwie czekam. Jutro sikne jeszcze, chyba ze @ przyjdzie.

Fifka są teraz takie krążki antykoncepcyjne, coś a`la spirala ale sama sobie ja umieszczasz, nazywa się to ring i ma dużo mniejsze dawki hormonów. Ale dziewczyny mają rację, może zmień ten lek

a ja się zastanawiam czy mam wskazanie do badania drożności jajowodów. Niby gin mówi, że w ciązy byłam, później byłam raz w biochemicznej więc wskazań nie ma, a co Wy o tym sądzicie? wiem, że niedrożne jajowody nie dają żadnych objawów więc może warto?

i jeszcze jedno, podzielę się z Wami intymnym problemem. Teraz jak jesteśmy z mężem rodzieleni to zaobserwowałam, że jak się nie widzimy to mam "ładny" śluz, odpowiadający fazom, natomiast jak się kochamy to ten śluz zanika i nastaje susza na parę dni, stosowałam już wisiołek w zeszłym cyklu ale sytuacja się powtarza, zna ktoś mądry odpowiedź?

moim zdaniem nie ma wskazania do badania droznosci.
Co do sluzu tez mam czasem taki problem, ze po stosunku sluzu zero, szczerze mowiac nigdy problemu nie zglebialam. Moze zbyt ostro sie kochacie? no nie wiem. Mi sie to zdarza tylko czasami.

Jak cholera sie nudze, nawet nie wiesz jak!!! Zreszta dzis nikogo tu nie ma, pewnie jutro bedzie zapiep... z pisaniem bo ja w robocie bede od 13-21. I jak przyjde w nocy to bede miala 15 stron do przeczytania. No wlasnie ide cos poczytac chyba, najpierw fakty ogladne!!!

Witaj m89:-)
Hera ja też dziś sobie zrobiła spacerek na pocztę i do sklepu ogrodniczego po korytka na tarasik:-)Pogoda przepiękna, aż chce się spacerować.

Przed chwilą skończyłam zabawę w małą ogrodniczkę, a teraz chce mi się spać :-D
czyli jednym słowem dziewczyny ja mam cud teściową..i cud męża więc trafiłam wyśmienicie...:)
a ty Asiol nie mężatka?? ja cały czas mysląłm ze ty po slubie dawno...a wy chcecie w ogóle ślub??

a widze ze jedynie ja tu taka stara,zamężna dawno i nie starajaća się za bardzo...więc wy tu wszystkie młode dupy za chwile zaciążycie na wiosnę i mnie tu wszystkie zostawicie...;-)

Soglam my bierzemy ślub w sierpniu dokładnie 27 (miało być w czerwcu ale terminów dla nas nie starczyło:-D). Z tym, że u nas jest już po przejściach, bo i mój L. i ja jesteśmy po rozwodach :sorry2:

ja kupuję na grupon i gruper ;) też obiadki i kosmetyczne zabiegi, i kiedyś masaż u Egipcjanina ehh

Ja też korzystam z grupon i gruper :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry