Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
! Witaj m89 anyway!!! Jakos znajdziesz tu u nas skrawek watku, tylko nie marudz, pisz srednie posty, nie za dlugie, nie za krotkie, i na temat. Tyle. A, no i z poczuciem humoru, bo umieram z nudow powoli...

Pok słoneczko a jak tam sytuacja wygląda u Ciebie?
Fifka są teraz takie krążki antykoncepcyjne, coś a`la spirala ale sama sobie ja umieszczasz, nazywa się to ring i ma dużo mniejsze dawki hormonów. Ale dziewczyny mają rację, może zmień ten lek
a ja się zastanawiam czy mam wskazanie do badania drożności jajowodów. Niby gin mówi, że w ciązy byłam, później byłam raz w biochemicznej więc wskazań nie ma, a co Wy o tym sądzicie? wiem, że niedrożne jajowody nie dają żadnych objawów więc może warto?
i jeszcze jedno, podzielę się z Wami intymnym problemem. Teraz jak jesteśmy z mężem rodzieleni to zaobserwowałam, że jak się nie widzimy to mam "ładny" śluz, odpowiadający fazom, natomiast jak się kochamy to ten śluz zanika i nastaje susza na parę dni, stosowałam już wisiołek w zeszłym cyklu ale sytuacja się powtarza, zna ktoś mądry odpowiedź?

czyli jednym słowem dziewczyny ja mam cud teściową..i cud męża więc trafiłam wyśmienicie...
a ty Asiol nie mężatka?? ja cały czas mysląłm ze ty po slubie dawno...a wy chcecie w ogóle ślub??
a widze ze jedynie ja tu taka stara,zamężna dawno i nie starajaća się za bardzo...więc wy tu wszystkie młode dupy za chwile zaciążycie na wiosnę i mnie tu wszystkie zostawicie...;-)
). Z tym, że u nas jest już po przejściach, bo i mój L. i ja jesteśmy po rozwodach 
ja kupuję na grupon i gruperteż obiadki i kosmetyczne zabiegi, i kiedyś masaż u Egipcjanina ehh