donia 1980
Fanka BB :)
mag wiem, że to strasznie cięzki okres dla Ciebie, szczegolnie, że serce podpowiada co innego a rozum swoje, jak Twój facet zaczyna się kajać to bedzie Ci jeszcze trudniej. Sama musisz dojrzec do tej decyzji, ale jak zrobił to dwukrotnie w krótkim odstepie czasu to i pewnie zrobi trzeci 
a dlaczego prom? miałaś chyba bilet na samolot we wtorek?
trzymaj się, jesteśmy z Tobą
a dlaczego prom? miałaś chyba bilet na samolot we wtorek?
trzymaj się, jesteśmy z Tobą
nie moze w to uwierzyc ze on mi cos takiego zrobil w czwartek chyba jednak plyne promem najwyzej bilet przepadnie haha w koncu za jego pieniadze a ja zabiore ze soba wszystko co moje i zostawie z niczym jestem wredna na maksa dla niego nie moze dojsc do mojego komputera nawet z mojego kubka pic a nie wspomne o mojej wodzie teraz sobie pojechal na rybki sam bo zaden kolega nie ma czasu haha wszyscy z kobietami w domu chca byc smiac mi sie chce bo zostaje sam:-) ja nawet slowem sie nie odzywam od wczoraj nic nie jadlam bo zero apetytu jakos nawet platki na sucho mi staja w przelyku zawsze tak mam od nerwow tylko pije sobie soki itp i wczoraj zapalilam papierosa i jakos chyba na nowo bede musiala zucic rano uslyszalam czy zjem moze w koncu cos zero odpowiedzi uslyszal po za tym ze kielbase moze sobie w dupe wsadzic i jak ma apetyt po tym wszystkim to niech sobie je wyszlam na papierosa na balkon i wylazl mi z kawa na niego popchnelam go i razem z ta kawa wlecial w sciane jestem nie mila ale mam to gdzies po takim traktowaniu ja pokaze ze jednak z kochanej wspanialej natalki zrobi sie wredna i zimna baba tylko dla niego