M
mineralnakocica
Gość
a jak tam u ciebie ciąza przebiega dobrze wszystko? jakies mdlości?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mdłości się same wykańczają, teraz doszło kolejna dolegliwość czyli ból głowy, wczoraj był nie do wytrzymania, no ale cóż, jestem przyzwyczajona. Brzuch mi się powiększa i trudno mi się siedzi w ulubionych pozycja, więc częściej muszę się odchylać do tyłu by poluzować przódmysle pozytywnie bardzo sie ciesze z ciązy a mój to juz wogóle pilnuje żebym regularnie jadła itd chleb sam piecze hehe
wariat ;D
a jak tam u ciebie ciąza przebiega dobrze wszystko? jakies mdlości?

No u mnie też libido spadło ze 100% do 0 dosłownie. Ale jakoś mój wytrzymał i teraz nadrabiamy. Będzie dobrze :-)Wiem po mamie że jej ciężko z brzuchem w czerwcu rodzi ale ja to bym chciała mieć bardzo duzy brzuch
ta mój dba smaruje mnie oliwka kremami na roztepy hehe , ale mi spadło libido nie mam ochoty wogóle na seks i inne tego typu sprawy ale podobno to w pierwszych 3 miesiacach to normalne
On to może pomasować co najwyżej moje zdjęcie ;-)