• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!!

Robiłam dzisiaj test i nie umiem zinterpretowac wyniku.. w sumie jest druga krecha ale bardzo blada..a to jest ten najczulszy test 10 i wydaje mi sie ze krecha była by ciemniejsza .. nie mam pojęcia zaraz zrobie fotkę i wrzucę..
07052011122.jpg
[/IMG]

niestety problem w tym ze nie umeim tego zrobić jakby mnie ktoś naprowadził

Ostatnia edycja:
reklama
Jak dajesz odpowiedz na temat to masz kule ziemską, a za tym obrazek, klikasz w to i ci pokazuje wybierz pliki, klikasz, pokazujesz mu jaie pliki z komp ma zabrać, a potem dajesz wgraj plik, on wgrywa i potem gotowe :)
A blada kreska to znaczy że jutro powinnaś powtórzyć. Kiedy @?

Claudusia, Na bank powinnaś powtórzyć sikacza :) jutro z porannego moczu o tej samej czułości. Ciężko coś powiedzieć nie widząc testu, a kiedy powinnaś mieć @?

Paolajn- Ja też, ja też chcę być wpisana na listę ;-) proszęęę ;-) dziewczynki o tych kaprysach to mówiłam,ale wszystko w granicach rozsądku ;-) w końcu przesada nawet cierpliwego rozłoży na łopatki ;-)

Hej laseczki widze ze cos ruszylo na forum i mamy troche emocji :P
Iwasek ciesze sie ze jest ok i dbaj o siebie!
Claudusia daj znac co z tym testem.
A ja siedze sobie na balkonie i sie bycze.. Piekna pogoda to troche sie oppalam, choc juz mam dosc :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry