• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
07052011125.jpg07052011122.jpgOto moje test ale podkreślam że nie był robiony z pierwszego sikania tylko troszkę pózniej @ ma być juto..

Na pierwszym zdjęciu widac lepiej , przed chwilką znów zrobiłam test i znów bladzioch ale druga krecha jest ..

Ostatnia edycja:
cheść dziewczyny, widze dobre wieści od rana
Claudusia gratulacje, na razie skromne żeby nie zapeszyć, ale dwie krechy to zawsze dwie :)

u mnie już 3 dzień test owulacyjny po byku a skoku temperatury nie ma, ile mam jeszcze nękać mojego mężusia.... :), śluz też piękny więc działamy

a pok pytałaś ile czasu brałam wiesiołek, a więc tak jak mi zalecałyście do połowy cyklu, ale na razie go dostawiłam poprawy śluzu brak a te skurcze przy @ przestraszyły mnie

Iwasku oszczędzaj się jak możesz, Ty naszą warszawską nadzieją :)

Dziewczyny wiecie co robiłam badania hbs raz wyszedł nie pewnie drugi raz też kazali 3 raz mnie kuc mam przyjść za kilka dni martwie się

hbs to jest na żółtaczke

Claudusia, a jaki to był test, w sensie jaka czułośc, baaardzo blada ta kreska, ale kreska :) A drugi JUTRO!!

Mineralna, co znaczy niepewnie?? A byłaś szczepiona??

nie dostałam wogóle wyniku na pierwszej pisąło ponownie że mam zrobić a na drugiej pisze że mam do kontorli zas oddać krew i zobaczymy

nie byłam szczepiona miała tylko 2 szczepionki a trzeba 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pisało ze test o czułości 10..

sama nie wiem co o tym myśleć..oczywiście w ciemniejszym świetle krecha była bardzo widoczna :tak:

Jutro powtarzam z samego rana..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry