• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja juz o 5 30 pilam kawe:P teraz czekam na 9 i wychodze sobie na penteltog-a. i trzeba bedzie sie ruszyc do roboty. a u mnie slonko swieci i jest cieplo oby popoludniu nie zaczelo padac...

A mnie moj wczoraj wpienil bo strzelil mi malinke na szyi glupol :P i to chyba taka 3cm :P masakra az poruta na ulice wyjsc a kliencie beda na mnie patrzec jak na warjatke:P ale na niego sie wydarlam ze zloscie a potem mu oddalam hehe jak sie niczego nie spodziewal i ogladal film:P bo ja zawsze musze oddac:)

reklama
Dzień dobry laseczki :)
Wpadłam na sekundkę i lecę już ;p musze wybywać na zajęcia. Dobrze, że tylko do 12 :) buźki dla testujących, jeśli takie dziś są :D i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

witam staraczki :-)
Magd.a ty to masz rewelacje z tym facetem (albo on z toba) ale z tym zasnieciem to bylo dobre :-D a co z twoim oszukiwaniem pracy?
a ja mam dzis wolne :happy: i powiem wiecej - mam trzy dnie wolnego :rofl: a na 13 ide do gina!!!

yyy on ze mną :-) ja z nim mam poprostu ciekawie :-)

poszukiwania trwają nadal,, boję się ,że sama zostane na tym wątku i sama do siebie będę gadać :-D

Ty tego ginka to zmolestuj, żeby Ci wyregulował cykle ;-) bo u mnie owulacja za jakiś czas a u Ciebie @ jeszcze nie było ;-)

Nie martw się ja Was tak szybko nie zostawie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry