reklama
amalfi
Fanka BB :)
basati heheh ja tez tak myslalam! Klocilam sie z ginka jeszcze, bo ja mam jeden jajnik i ciagle na cos chorowalam itd dalabym se reke uciac, ze to ja, u mnie tez jest problem oczywiscie, bo prl za duza, plamienia w drugiej fazie cyklu ale i tak nic nie przebije armii mojego, przez ktora tylko IVF moge juz robic. Ja na twoim miejscu bym zbadala armie najpierw. Jak poszlam z wynikami do ginki to mi wypomniala to, ze tak sie zapieralam ze to moja wina
Ziombelek
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny
Jak tam dzionek się zaczął... Mam też dla Was dziwną informację..... Wiem że to nie możliwe bo dawno i w ogóle... ALE... Dzisiaj rano znalazłam swój test ciążowy z tamtego miesiąca... Chciałam przeczytać na opakowaniu jaka czułośc była i był w srodku test zrobiony ( zapomnialam go wyrzucić) i tak się przyglądam a tam 2 kreska jest... słaba bo słaba ale jest... A jak robiłam ten tet ostatnio to tak się nie przyglądałam... Okres ostanio miałam... Choc był bardzo slabiutki 3 dni trwał
i więcej plamienia niż ten zakichanej krwi... Tak jak pisałam wiem że to niemożliwe jest ale i tak chciałam wam o tym napisać........

Cześć dziewczyny, byłam dziś u ginki z tą moją nieszczęsną prolaktyną
No i jak się za siebie porządnie nie wezmę to żadne leki na zbicie i inne stymulatory mi nie pomogą niestety. No ale jak zwykle łatwo powiedzieć, gorzej wykonać 

dagne
Hej laseczki 
Asiol, no to trzymam kciuki za twoją prolaktynę, teraz o tylko mega mobilizacja
&&&&
Ziombelek, wiem, że to możliwe zobaczyć 2 kreskę na mies teście, ale ja bym jej nie ufała... to mogą być po prostu jakieś reakcje chemiczne, na instrukcji pisze, że nie odczytuje się wyniku po upływie 5-6minut. Skoro nie miałaś normalnej @ to może spróbuj zrobić teraz test? jeśli jesteś w ciąży od tamtego cyklu, to na bank wykaże nawet 25 czułości
tak czy siak, trzymam kciuki &&& 
Basati, wiem, ze Ci ciężko, ale może nie zadręczaj się, troszkę wyluzuj... hmm, łatwo się pisze, bo mi udało się w 3 cyklu, ale... trzymam kciuki &&& i dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej, a gdzie nasze kochane Ael, Iwasek?
Asiol, no to trzymam kciuki za twoją prolaktynę, teraz o tylko mega mobilizacja
Ziombelek, wiem, że to możliwe zobaczyć 2 kreskę na mies teście, ale ja bym jej nie ufała... to mogą być po prostu jakieś reakcje chemiczne, na instrukcji pisze, że nie odczytuje się wyniku po upływie 5-6minut. Skoro nie miałaś normalnej @ to może spróbuj zrobić teraz test? jeśli jesteś w ciąży od tamtego cyklu, to na bank wykaże nawet 25 czułości
Basati, wiem, ze Ci ciężko, ale może nie zadręczaj się, troszkę wyluzuj... hmm, łatwo się pisze, bo mi udało się w 3 cyklu, ale... trzymam kciuki &&& i dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej, a gdzie nasze kochane Ael, Iwasek?
Ostatnia edycja:
szkola13
Cześć Mam na imie Magda i razem z moim R chcemy zacząć starania o dzidzie od stycznia ale już zaczynamy czytac i sie dowiadywać
Może od was sie czegoś ciekawego dowiem
Ziombelek
Zaciekawiona BB
Cześć Mam na imie Magda i razem z moim R chcemy zacząć starania o dzidzie od stycznia ale już zaczynamy czytac i sie dowiadywaćMoże od was sie czegoś ciekawego dowiem
![]()
Witaj
reklama
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Właśnie gdzie Ael i Iwasek???? tęsknimy....
witam szkolna
Acha, zapomniałam... mam do was pytanko. JAk uważacie w których dniach powinien byc wykonywany monitoring cyklu przy braniu Clostylbegyt???? Czy wachania + - jeden dzień robią jakąś różnice???
witam szkolna
Acha, zapomniałam... mam do was pytanko. JAk uważacie w których dniach powinien byc wykonywany monitoring cyklu przy braniu Clostylbegyt???? Czy wachania + - jeden dzień robią jakąś różnice???
Ostatnia edycja:
Podziel się: