reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Narazie armia nie była badana . Póki co problem leży po mojej stronie. Jak przez kolejne 2 cykle nic nie bedzie to zrobimy badanie nasienia. czego ogromnie sie boje!!!!!

reklama
basati heheh ja tez tak myslalam! Klocilam sie z ginka jeszcze, bo ja mam jeden jajnik i ciagle na cos chorowalam itd dalabym se reke uciac, ze to ja, u mnie tez jest problem oczywiscie, bo prl za duza, plamienia w drugiej fazie cyklu ale i tak nic nie przebije armii mojego, przez ktora tylko IVF moge juz robic. Ja na twoim miejscu bym zbadala armie najpierw. Jak poszlam z wynikami do ginki to mi wypomniala to, ze tak sie zapieralam ze to moja wina

Cześć dziewczyny :laugh2: Jak tam dzionek się zaczął... Mam też dla Was dziwną informację..... Wiem że to nie możliwe bo dawno i w ogóle... ALE... Dzisiaj rano znalazłam swój test ciążowy z tamtego miesiąca... Chciałam przeczytać na opakowaniu jaka czułośc była i był w srodku test zrobiony ( zapomnialam go wyrzucić) i tak się przyglądam a tam 2 kreska jest... słaba bo słaba ale jest... A jak robiłam ten tet ostatnio to tak się nie przyglądałam... Okres ostanio miałam... Choc był bardzo slabiutki 3 dni trwał :baffled:i więcej plamienia niż ten zakichanej krwi... Tak jak pisałam wiem że to niemożliwe jest ale i tak chciałam wam o tym napisać........

Cześć dziewczyny, byłam dziś u ginki z tą moją nieszczęsną prolaktyną :crazy: No i jak się za siebie porządnie nie wezmę to żadne leki na zbicie i inne stymulatory mi nie pomogą niestety. No ale jak zwykle łatwo powiedzieć, gorzej wykonać :sorry2:

Hej laseczki :)

Asiol, no to trzymam kciuki za twoją prolaktynę, teraz o tylko mega mobilizacja :) &&&&

Ziombelek, wiem, że to możliwe zobaczyć 2 kreskę na mies teście, ale ja bym jej nie ufała... to mogą być po prostu jakieś reakcje chemiczne, na instrukcji pisze, że nie odczytuje się wyniku po upływie 5-6minut. Skoro nie miałaś normalnej @ to może spróbuj zrobić teraz test? jeśli jesteś w ciąży od tamtego cyklu, to na bank wykaże nawet 25 czułości :) tak czy siak, trzymam kciuki &&& :)

Basati, wiem, ze Ci ciężko, ale może nie zadręczaj się, troszkę wyluzuj... hmm, łatwo się pisze, bo mi udało się w 3 cyklu, ale... trzymam kciuki &&& i dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

Hej, a gdzie nasze kochane Ael, Iwasek?

Ostatnia edycja:
Cześć Mam na imie Magda i razem z moim R chcemy zacząć starania o dzidzie od stycznia ale już zaczynamy czytac i sie dowiadywać:) Może od was sie czegoś ciekawego dowiem:)

reklama
Właśnie gdzie Ael i Iwasek???? tęsknimy....

witam szkolna ;)

Acha, zapomniałam... mam do was pytanko. JAk uważacie w których dniach powinien byc wykonywany monitoring cyklu przy braniu Clostylbegyt???? Czy wachania + - jeden dzień robią jakąś różnice???

Ostatnia edycja:
Do góry