Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tam dzionek się zaczął... Mam też dla Was dziwną informację..... Wiem że to nie możliwe bo dawno i w ogóle... ALE... Dzisiaj rano znalazłam swój test ciążowy z tamtego miesiąca... Chciałam przeczytać na opakowaniu jaka czułośc była i był w srodku test zrobiony ( zapomnialam go wyrzucić) i tak się przyglądam a tam 2 kreska jest... słaba bo słaba ale jest... A jak robiłam ten tet ostatnio to tak się nie przyglądałam... Okres ostanio miałam... Choc był bardzo slabiutki 3 dni trwał
i więcej plamienia niż ten zakichanej krwi... Tak jak pisałam wiem że to niemożliwe jest ale i tak chciałam wam o tym napisać........Cześć Mam na imie Magda i razem z moim R chcemy zacząć starania o dzidzie od stycznia ale już zaczynamy czytac i sie dowiadywaćMoże od was sie czegoś ciekawego dowiem
![]()