• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam –dziękuję :-) fluidki się przydadzą i to bardzo! :-) wiesz, ja to chyba w tym miesiącu nie będę testować :-(

Kwiatuszku- teściki kiepsko :-( dziś mam 13 dc, a nie ma różnicy między 8 dc a 13 :-/ przy ostatnim 27-dniowym, i przed ostatnim 25-dniowym cyklu, to chyba powinno być już.

Kasia- cały czas trzymam &&&& :-D teraz będę Cię podglądać na wykresie :-D

reklama
wiecie oglądałam ostatnio program bodajże na TLC i były poruszane między innymi problemy z seksem i zajściem w ciąże , Jedna kobieta cały czas miała zapalenie pochwy , grzyby itp . Okazało się że jest uczulona na jakieś białko ze spermy swojego mężczyzny :o , Po podjęciu leczenia typowo alergicznego zapalenia ustały i teraz jedyne co jej zostało to czekać czy organizm nie będzie odrzucał spermy mężczyzny i dojdzie do zapłodnienia ;o .

kasia.natka ja też trzymam kciuki :*:* &&&&&

kasia.natka.....patrzę na wykrsik iiiiiiiiiiiiiii trzymam mocno kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Truskawcia smialo mozesz zagladac :tak:
Olcia (nie)dziekuje :-)
Paluszek łapie!!!!! :*
soglam (nie)dziekuje :-)
kobietki kochane boje sie dlatego tak cicho siedze

Ostatnia edycja:
kwaituszku z wykresu wynika kochana że dzisiaj lub jutro bedzie owulka wiec mam nadzieje ze działasz odkąd masz sluz rozciągliwy..od dzisiaj powinien juz zanikac wiec kochana dzisiaj koniecznie dorwij swojego i działajce bo wszystko pieknie się układa....trzy kolejne tempki powinny byc na podobnym poziomie,a potem juz efekt działania bedziemy widziec....
trzymam mocno kciuki kochanabo idziesz książkowo:):)
fluidki dla ciebie za pomyślny cykl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Truskawcia smialo mozesz zagladac :tak:
Olcia (nie)dziekuje :-)
Paluszek łapie!!!!! :*
soglam (nie)dziekuje :-)
kobietki kochane boje sie dlatego tak cicho siedze
~

kochan i tak trzymaj:):) ja tez się bałąm i cicho siedziałam ale tez czułam ze sie udało tak po prostu wewnętrznie wiec kochana rób jak ci podpowiada serce i się nami nie przejmuj bo i tak wszystkie mocno trzymamy za was kciuki w tym cyklu:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry