• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku pamietaj ze kazdy cykl jest inny i dopiero obserwacja temeperatur przez conajmniej 6 cykli moze dac jakis obraz regularnosci,wiec się nie sugeruj kochana....ale jak działaliscie to super:):)
moze byc tez tak ze wczoraj była i czesto ostatni dzien rozciągliwego sluzu pokrywa się ze spadkiem tempki i na drugi dzien jest owulka...mam jednak nadzieje ze niebawem zobaczymy wasze efekty w postaci II kresek:):)

dobra ja zmykam na tę głupia rozmowę..no przynajmniej wyszło słonko,żeby mi drogę przyświecać:):)

Ostatnia edycja:
wy to jestescie kochane wiecie o tym dziewczyny ?? ;-) po prostu was nigdy nie zostawie !! teraz czekam do rana by zobaczyc jak temperaturka jutro sie zachowa ;-) a jak wy myslicie kiedy testowac?

to widze kwiatuszku ze ty po zadnie podeszłaś do staranek wiesz jak sie twoj organizm zachowuje a ja niewiem i sie ucze dopiero ;-)trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl bedzie udany napewno!!!musi byc !!

tak kochana musi sie nam udac zobaczymy ale wole sie nie nakrecac bo to juz nie pierwszy moj ksiazkowy wykres a na koncu dupa
wolalabym wogole nie mierzyc ale gin mi kazala zeby jej pokazac wykresy

za 30 minut bede sie zbierac do pracy ale mi sie dzisiaj wyjatkowo niechce ;-(mam 2 lekarzy wiec bedzie bieganina a ja jadlam pierogi ;-)ale sie objadlam ;-)
ooo pod moim nikiem zmienil sie napis na FANKA :-)

A u mnie pogoda dziś pod psem... Zimno, jak nie wiem, a ja sobie spodni nie uprasowałam. W wyniku tego, na targ po truskawki pojechałam w rozpiętych dżinsach. Całkiem, bo zamek już się nie zasuwa. Teraz się zmotywowałam, bo po południu wychodzę, ale generalnie... nie mam się w co ubrać i wcale nie kokietuję. Na ciepło to mam parę rzeczy, ale na taki ziąb jak dziś, bieda...

A zdjęcia nie mam, bo jakoś tak z mężem zajęliśmy się nadrabianiem dni bez seksu i fotek nie pstryknął. Nadrobię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry