• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Paluszku- ja chcę Twoich fluidem, więc łapię i połykam ;-) :-D

Kwiatuszku- tak, zawsze o tej samej porze robię teścik, i nie z samego rana, tylko później :-) temp. mierzę, ale skacze mi ona jak zając po kapuście :-p ale jeśli chcesz to tutaj masz wykres http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=3073 :-)

Kasia- oczywiście, że będę zaglądać- a nóż się czegoś nauczę :-D

Sil- jeśli nadrabiacie, to jesteś rozgrzeszona z fotek hi hi :-D

Atan- to Ty pisałaś tutaj kiedyś coś o facebook’u? :-)

Big - ooojjeeejj brzusio piękny :-D <tulimy> :-D

Laseczki a swoją drogą, to czy jest możliwe, żeby mieć cykle np. 27 dni, a owulację 18 dc? :-) bo ja już tego wszystkiego nie ogarniam :-(

Ostatnia edycja:
Krótko na owu. Ale może 11 dni... Bardzo niska granica, ale nie za dobrze, bo może się nie zagnieździć. Choć podobno są 12 dniowe, więc 11 też pewnie ujdzie :)

tak kochana musi sie nam udac zobaczymy ale wole sie nie nakrecac bo to juz nie pierwszy moj ksiazkowy wykres a na koncu dupa
wolalabym wogole nie mierzyc ale gin mi kazala zeby jej pokazac wykresy

Kochana a badałaś swojego lubego???

Bigchild - przepiękny brzuszek
Ael- jak się czujesz? jak wymioty? przeszło już???
kasia.natka -wierze ze Ci się uda i tobie Atanku tez. i całej reszcie...

ja jestem jeszcze przed owulką... ale czuje że jajniki pracują :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
staramy się z mężem o dziecko już ponad rok, w kwietniu przechodziłam operację usunięcia torbieli endometrialnej z lewego jajnika. Podobno torbiel była bardzo ładnie odizolowana i lekarz nie znalazł żadnych zrostów. USG miesiąc temu pokazało, że lewy jajnik wrócił już do normy i nawet rozmiarem nie zdradza, że była na nim torbiel. :) Teraz robimy wszystko, żebym jak najszybciej zaszła w ciążę. Mam nadzieję, że się uda i że będę kolejnym przykładem "ku pokrzepieniu serc". :)

Akka - witam cie serdecznie, czuj sie jak u siebie. Tzryma kciuki za szybkie zasasolkowanie. Napisz cos więcej o sobie... ile masz lat, skąd jestes itp. :-)

W tym roku kończę 32 lata, więc czasu nie mamy za dużo. Dlatego też liczymy, że może w końcu, po usunięciu tej torbieli, jakoś nam się uda. Niestety mało doskonały jest ten najdoskonalszy ze światów...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry