Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a popoludniu byłam u gina... jeszcze bardziej zaniepokojona, bo rano znów jakies plamienie miałam... pani gin kazała mi na wszelki wypadek jeszcze test zorbić, bo mówi że jest mozliwe ze jest ciąża... wiec nie powiem, wzbudziła we mnie znów nadzieję... a tak sie zestresowałam, że az pierwy sikacz nie wyszedł hehe
ja tu starannie nakapałam, odczekałam te 5 min w śmierdzącej toalecie, patrze później a tu nic... ani jednej kreski hehe... no nie myślę może mimo wszystko to jakiś pozytywny znak :-) ale kupiłam drugi i niestety pokazał juz tylko jedną krechę :-( wiec dostalam lutke na wywołanie @ i po niej mam sie zgłosić to dostanę cos tam na wywołanie jajeczkowania... a jak sie wtedy nie uda to zleci mi badania hormonalne... ech i nie wiem teraz co mam myslec o tym... jakos ciezko mi na sercu :-(