• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
uuu mój sobie wymyślił na dwa miesiące przed ślubem celibat:eek:
po trzech latach mieszkania razem:baffled:

ja wiem, czy się zgorszy? :-D co najwyżej znowu wyskoczy z tekstem, że chce Was poznać;-)

mój nie wie ze ja tu pisze ;) ej pozycja z glowa w spłuczce no no Kochana ładnie sobie poczynacie

mój ogólnie nie wyznawał tego ze grzech - przes ślubem mój mi jak mam powiedzieć na spowidzie ze załuje jak ja wcale tego nie żaluje

pierwszy raz slysze o tej spermie nikt tego nie stosuje ale wybielanie zabronione w ciazy bo to duze stezenie jest preparatu... moj myslalam ze sie w koncu po slubie da przekonac by sie sposcil bralam tabletki a i tak chyba z miesiac czy dwa go przekonywalam...bal sie w srodku chyba ze byla gumka to w srodku ale to nie te same wrazenia najlepiej w duzym pokoju na stole gdy rodzinka na dole w kuchni to sa przezycia :-) pralka tez ciekawa tez byla w uzyciu a kibel byl zaniski :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahaha ja tu z wami nie wytrzymam.. Zrobiłam sobie przerwę w filmie bo strasznie ryczę i tylko tu zajrzałam to od razu banan na twarzy od ucha do ucha :-D
O tej spermie, że wybiela zęby to też nie słyszałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry