• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jesli wykupujesz abonament na stałe to płacisz stawke miesieczna i w zaleznosci od rodzaju pakietu masz opcje lekarzy do których masz za free. Ogólnie polecam maja dobry sprzet.

M. lubi od tyłu hihi :sorry:

reklama
W gardle też lubię <zabiją mnie, jak nic mnie zabiją> ale dziecka w żołądku raczej nie będzie :-D

A Signal Iduna to firma oferująca pakiety ubezpieczeń zdrowotnych prywatnych. Za 180 zł mamy z mężem full lekarzy, za free, generalnie każdy specjalista na drugi dzień prawie :)

a ten mój nowy dżinekolog to taki młody jakiś i jakiś taki fajny no śmiszny jak nie wiem...wizytę mam dopiero 12 lipca to się obcyka czy delikatny i w ogóle co i jak:-)

Sil w zaawansowanej ciąży to tylko gardło pozostaje.:-D
To Signal cośtam to zapewne w duużych miastach itd
łee znalazłam se tego Signala w necie i za daleko mam i zostaje mi tylko moja pipidowska przychodnia i pipidowski lekarz :-)

Ostatnia edycja:
ja zawsze chodziałam do kobitek, ale od wielu dziewczyn słyszałam ze faceci są delikatniejsi.
Sil :) hihi a czemu miałybyśmy Cie zabić? Przecież bez tych igraszek niezafasolkujemy :)

dziekuje :zawstydzona/y: no w koncu pracuje w gabinecie stomatologicznym to musi byc ładny usmiech :-)

sil ale ja lezalam na plecach to nie piesek ;-p

moj mne tez zabije ale on uwielbia lodyyyy jak robie :zawstydzona/y: a ze niewiem czy moge sie kochac uznalismy ze poczekamy i dopiero po wizycie jak lekarz pozwoli :-) wiec usta beda w najblizszym czasie potrzebne :-p

Ostatnia edycja:
Wejdzie Ael to Wam da ;-) zbereźniki.. od tylca < Magda łapie się za głowe, bierze różaniec i odmawia 3 ojcze nasz>
i jeszcze w gardło.. Sil.. ja wiedziałam,ze ciąża tak dziła na kobiety.. ale że aż taaak :-o

Jest po 22 dlatego ja Wam powiem,że kwiczę jak świnka w pozycji "na ginekologa" jak facet facet trzyma kobietę za stopy. normalnie baaajka :-)

reklama
K&M ja na pierwszy raz byłam u babki, potem u faceta i teraz znowu do faceta chodzę i z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć, że TAK są delikatniejsi:-D
Atanku chodziło mi bardziej o całokształt:-p ale ząbki też masz ładne jakby nie patrzeć;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry