• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

she123 to może podrzucisz kilka ciekawych pomysłów? :-D
magenta, malutka łączę się z Wami w bólu:tak:
mój też dzisiaj od rana mnie w kurza:wściekła/y: dałam mu w czwartek 20zł na fajki i jedzenie, żeby miał na wczoraj; wczoraj mi mówi, że potrzebuje jeszcze dyche bo go kolega opala:eek: no ok... a dzisiaj mi mówi, żeby mu dać jakieś 2-3zł na kawę w szkole:eek: ja do niego " a gdzie masz resztę z tych2 dych, co ci dałam w czwartek, przecież fajki dycha, jedzenie 3-4zł to nam daje 6-7zł reszty... gdzie to jest?:baffled: nie ma...
żeby było śmieszniej mam 25zł, które mają nam starczyć do wtorku... nie wiem, chyba mu dam tą kasę i niech sam zobaczy jak to jest kombinować, żeby na wszystko starczyło:wściekła/y:
fifka współczuję :-( mój Ł też ma łuszczyce i po jednym piwie strasznie go wywala:-(

donia jeszcze nie jestem ale już niedługo:-D na moje oko przy zapaleniu mieszków trzeba się wybrać do dermatologa bo takie sklepowe specyfiki raczej nie pomogą:no::-(

ale się rozpisałam:-D

reklama
Idę dziewczynki do wanny poleżeć... może troszkę ból zmaleje, oby....
Odezwę się za jakiś czas.... tylko nie piszcie tak szybko, abym później mogła wszystko nadrobić... :-D

mijenka dzięki, byłam w aptece, ale wszystkie preparaty są z glikolem a to niszczy włosy, a to w końcu głowa. A samo nie przejdzie?

Fifka ja rozumiem, że z tym alkoholem to on tak dla żartów. A co do łuszczycy to znajdź jakiś jego mankament i mu dowal to zobaczy jak to jest nieprzyjemnie i już więcej tak nie powie. Niestety ale empatia jest czasem obca facetom.

Ale Wasi dzisiaj przeskrobali, mój wydaje się aniołem, ale to pewnie dlatego, że wczoraj wyjechał :)

Atan weź małego łyczka symbolicznie za toast a resztę odstaw. Nikomu nie musisz się tłumaczyć, powiesz, że nie masz ochoty na alkohol bo boli Cię głowa i żaden interes wnikać czy to prawda.

A ja oglądam kogel mogel, uwielbiam ten film :)

Donia1980 ja też uwielbiam ten film... tak więc leżenie w wannie muszę odłożyć w czasie... idę na film i wreszcie zjem śniadanie...

reklama
to ewakuujemy się na film, ja nawet w telefonie mam piosenkę "szukaj mnie"

ale u mnie leje buu

he he teraz dobry motyw z robieniem dzieci "mówiłem ci że żona ma słuchać meża", dziewczyny edukacja dla facetów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry