• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mag...łączę się w bólu i Cię rozumiem. W łeb bym chyba strzeliła aż by zagwizdało. Mój mi tak we środę, że nie wie kiedy wróci bo z kolegą jest. to mu powiedziałam, że niech se już z tym kolegą zostanie a ja idę spać, chałupe zamykam na 4 spusty i baj. Śpij na wycieraczce......wrócił po godzinie i 2 tel z przreprosinami w miedzyczasie:-)
Zaczynam coraz bardziej doceniać tego swojego starego:-)
:-)
Kasia, dziękuję, postaram się wykorzystać do cna

reklama
Atan ma rację, skoro on się tak zachowuję to znaczy, ze nie jest odpowiedzialny.
Ja nie jestem jeszcze w ciąży, ale mój mąż też ciągle dzwoni i piszę, zresztą po dzisiejszej małej sprzeczce między nami to tez dzwoni i ciągle piszę, ze przeprasza...

odpisal mi jestem zaj...isty wiem o tym dzieki... :) bo mu napisalam ze jest chamski i wredny i potem o tym co ma a czego nie docena i na to odpowiedz mu wyslalam m smutna buzke i cisza .... juz sama nie wiem moze czas cos zmienic zobaczymy co wymysli jak wrocic z pracy bo zapewne wroci odrazu po pracy... i walnie sie na wyro i pojdzie lezej i wezmie lapka i bedzie marudzil i napalal na autka

Moj sobie wymysli cos jak wroci z pracy i bedzie wtedy a przepraszam bo to a tam to... moze znowu ma stresy w pracy :/ nie wiem co on ma za swoje dziwne fanaberie... glowa go chyba boli

Atan blisko mam chyba b ty pracujesz na sw marcinie czy zle kojarze?? ja blisko starego rynku mieszkam jak jestemw polsce

Ostatnia edycja:
juz tez tak sobie myslalam tylko dzisiaj tutaj jest od wczoraj swieto sommar i wszyscy sie gdzies rozjechali :( :zawstydzona/y::-( ale zawsze moge sobie isc na bardzo dlugi spacer zostawic telefon w domu i isc w swiat

Dzieciak to malo powiedziane dziwne jest to ze jak jest ze swoim synkiem to jest tak odpowiedzialny ze szok a tutaj mu odbija moze to tesknota za synem ??

ojj doniu aleś mnie zmyliła:-D glikol, który jest w preparatach do pielęgnacji jest uzyskiwany z gliceryny:tak: i jest to substancja oleista, która ma za zadanie natłuścić i odżywić skórę głowy i mieszki włosowe:happy: także jak dla mnie możesz spokojnie kupić któryś z tych preparatów, co Ci polecali:happy: a jeżeli boisz się o włosy to staraj się to stosować zamiennie z jakimś sklepowym szamponem o łagodnym działaniu (garnier lub head&shoulders sensitive):happy:
kuracja potrwa wtedy trochę dłużej ale włosy nie powinny być tak obciążone:tak:

mag może ma za dużo luzu a za mało obowiązków? ;-)

Ostatnia edycja:
Atan tylko ja nie wiem czy chce sie wciaz karmic ta nadzieja...
mag mysle ze powinnas byc bardziej stanowcza bo on juz wie ze latwo cie urobic i ze jestes od niego zalezna, zrobisz jak zechcesz, tak jak ostatnio ale wedlug mnie on sie nie zmieni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry