• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiem, że się nie da :-p będę musiała w końcu uaktualnić moją galerię:-D
ja mam jedno niebieskie a drugie niebiesko-brązowe:-)
a jak masz w dowodzie wpisany kolor? :happy:

muller gracja:-D

reklama
za jogurt dziekuje :-)
dziurko z tymi Kasiami to prawda ze silne i walcza do konca tylko ja nie wiem jak ty ale ja to tak bardziej w srodku, po cichu bez okazywania zbednych emocji, tak juz mam i wiem ze czasem to nie dobrze

łoo matko ale się uryczałam. Naoglądam się najróżniejszych programów a potem beczę:oo2:
Kasia no ale swojemu facetowi to chyba coś czasem powiesz....Ja swojemu mówię ale nie za dużo, znam go i wiem, że za wiele nie można opowiadać.
Widzę, że staracie się 5 miesięcy, a robiłaś jakieś badani, co Twój gin na to?

Ostatnia edycja:
dziurko a co oglądasz? :happy:

a nie, nie wiem... przypuszczam, że to dlatego, że mama miała brązowe a tata niebieskie no i się tam coś zmutowało:-D

w ogóle u mnie jest dziwnie bo po urodzeniu miałam jedno całe niebieskie a drugie z cienką brązową kreską:happy: teraz to drugie jest w 3/4 brązowe a to pierwsze ma kilka plamek brązowych:-D

Ostatnia edycja:
niewiem czy to prawda ale mi siostra kiedys powiedziala ze mama miala miec blizniaki ale jedno bylo zaslabe i nie przezylo a ja przejelam czesc jego genow ale czy to prawda to niewiem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry