• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a no tak zadobra jestem:P a potem narzekam ale teraz biore sie za porzadki w szafie i musze cos powyrzucac z ciuchow bo garderoba zawalona a ja w polowie nie chodze i leza i nabieraja mocy urzedowej:P hihi

A na matejki pracujesz w laserdencie???

reklama
mag kochana, musisz to porządnie przemyśleć i wyciągnąc jakieś wnioski bo Twój facet najwyraźniej nie ma zamiaru tego robić. Pamiętaj o sobie, myśl przede wszystkim o sobie i w tej sytuacji rób tak, żeby Tobie było dobrze. <tulimy baaardzo mocno>

magenta to ty juz duzo o mnie wiesz ;-) tylko mnie nie wydaj w mojej pracy ze jestem w ciazy :szok::eek::laugh2:

no mam kolorowe oczka a kto jeszcze ma ??

kasia natka no niewiem jak lepiej ty sama wiesz czy wolisz sie nakrecac czy nie ;-)
na wszelki wypadek fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

co tak zamilkłyście ja mialam pacientke na telefonie i dodatkowo przyszla jakas starsza pani ;-)co sie wygadac chciala ;-)co ja boli...i na co chorowala...

Ostatnia edycja:
kasia <głaszcze> bo mi zalezy na tobie i martwie sie toba ze nie piszesz i smutna siedzisz <głaszcze> ja mam po prostu dobre szerduszko i mi sie kraja jak ktos cierpi a do tego moja fasolka sie przylacza bo wlasnie mnie zakula...

mijenka na tym jednym zdjeciu slubnym nieda sie zobaczyc twoich oczkow a jakie kolorki ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry