• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

z tego co mi siostra mowila to tylko na 1 usg mama miala dwa pecherzyki pozniej juz byl tylko jeden
sostra to ujela tak zjadlas brata a ja mowie heee i zaczela opowiadac ;-) ale czy mowila prawde to niewiem nie bede pytac ;-)
Milenka fajne zdjecia ślubne ale oczka sa nadal malo wyraazne ;-)

reklama
Składniki:
3 średnie buraki
1 cebula najlepiej czerwona
1 jabłko

1 mała marchewka
sok z ok. 1/2 cytryny
3-4 łyżeczki oleju
sól, pieprz

Wykonanie:
Buraczki ugotować i zetrzec na tarce na dużych oczkach. Jabłka i marchewkę umyć, obrać i też zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodajemy do buraczków. Marchewkę można zetrzeć na drobnej tarce - jak kto lubi. Cebulę drobno skroić i przełożyć do buraków. Dodać olej, odrobinę oleju i soku cytrynowego, doprawić solą, pieprzem.
Porada:
Do surówki dodaje również troszkę cukru.
Surówka jest bardzo fajna do mięs.

dziurko mezusiowi to troche mowie ;-) ale tez nie chce jego za bardzo stresowac i nakrecac, wole wziac to na siebie
a co do gina i badan to staramy sie 5 m-cy, to jest 4 cykl bo mam dlugie a ostatni to rekordowy i @ wywolywana, mam pco a teraz to mysle ze jak sie nie udalo to wiecej badan zrobie

Atan ładne z Ciebie kobietka... oczka piękne.... ;-)

Z takiej mamusi to będzie piękna dzidzia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w okularkach troszke inaczej wygladam ale bez nich lepiej zdjecie oczkow wyglada ;-) a mam duza wade oczu wiec bez okularkow ani róż

malutka robilam kiedys zdjecie jak bedzie wygladac moje dziecko podawalo sie dwa zdjecia swoje i partnera a wynik zaraz wkleje ;-)Zobacz załącznik 366407
ale dziekuje za mile slowa ;-)

Ostatnia edycja:
Kasia, ja miałam bardzo dużo badań robionych i mój P. także a mimo to Fasola nie widać. Zdaniem gin wszystko jest ok ale teraz jestem w trakcie zmiany gina, może ten nowy coś zauważy...nie wiem. Nasz jest już 23 cykl...może szczęśliwy?
Mojemu kochanemu P. staram się mówić mało, więcej robię:-)Np. dziś juz mu napisałam eska, że ma być grzeczny i szybko do domu wracać bo będziemy się bawić:-)TAk wiesz..nic wprost i bez tekstu, że będzie seks bo trza dziecko zrobić.
Kasiu, a może gina trzeba zmienić?

reklama
No nieźle Dziurka aż jestem pod wrażaniem waszej cierpliwości i takiego spokoju - jestem pod dużym wrażeniem, bo ja staram się o dziecko już 4 owu i mnie szlak trafia... Chyba muszę uczyć się od Ciebie... :-) tej cierpliwości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry