• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mi nic niemow tez mi sie po ślubie i przed przybralo ;-) ja lubie duzych facetow ;-P nie lubie chudzielcow bo jak sie przytulasz nie moga mi sie zabardzo rece sklejac z tylu bo sie czuje jak bym kosciotrupa dotykala ;-)tak juz mam ;-)
wiecie co uznalam ze lubie ogladac zdjecia slubne ;-)

Alredka to sie przykleila do swojego po tym szpitalu ze juz niema jak do nas pisac ;-) milego przytulania zycze ;-)

Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam swoje zdjęcia ślubne... dość często je oglądam :-)
Chciałabym to jeszcze raz przeżyć... no mój mąż raczej nie, bo był wtedy tak zestresowany, że szok... Ale całą przysięgę pięknie mi złożył....

a ja przy przysiendze sie zacielam bo mi powietrza zabraklo ;-P
wychodze z pracy wiec narazie kochane ;-) bede bozno albo moze uda mi sie w trakcie przed impreska wejsc na chwilke wiec papap ;-)

Ostatnia edycja:
a ja przy przysiendze sie zacielam bo mi powietrza zabraklo ;-P

No ja powiedziałam bez zająknięcia... A najważniejsze była dla mnie opinia mojej babci, która powiedziała, że tak pięknie i szczerze wypowiedzianej przysięgi jak ja wypowiedziałam nigdy nie słyszała... A właśnie na przełomie 2005-2010 r. mieliśmy w rodzinie sporo ślubów, na których była moja babcia i strasznie było to dla mnie ważne, gdy powiedziała to przy wszystkich...

W sumie tak jest, że ja męża kocham ponad życie... i nie chce myśleć co bym zrobiła sobie, gdyby jego zabrakło...

Ha! A ja jeszcze mam szansę!
My z P. z racji konfliktu z księdzem braliśmy tylko ślub cywilny. Za wszystko płaciliśmy sami, za wesele itd i na sesję fot. zabrakło nam kasy,fotograf był ale nie taki jakiego chcieliśmy. Postanowiliśmy, że kiedyś weźmiemy kościelny ale wtedy będzie biała piękna suknia( na cywilnym miałam krótką, ecru kieckę) i prawdzista sesja fot. taka w górach, w ruinach zamku...no w plenerze:-)

reklama
Mój mąż zaraz przyjdzie z pracy... zobaczymy jak się zachowa po porannym nieporozumieniu między nami... Obiadku nie zrobiłam, bo musi być przecież jakaś kara :-)

K&M uwielbiam bób.... poczęstujesz troszkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry