• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dziękuję w imieniu swoim i męża:-D przekażę mu:-)
Ty też super wyglądałaś, jak nie Ty z 1go zdjęcia;-)

dziurka wooow góry... uwielbiam:-D też bym tak chciała:-)
K&M no właśnie podzielisz się? :-D a ja nie powiem, co będę miała zaraz:cool2::-p

reklama
No nic nie dam rady nadrobić was.
Są jakieś nowe fasolki.? Mam nadzieję, że te co mają działać na dniach nie wypuszczają chłopów z łóżek.!! ;-)
Ehh.. ile ja bym dała, żeby mieć tak jak wy z facetami i być z ukochaną osobą..
Kurde i nie wiem czy iść na te imieniny.. Znowu się rozkleiła i jak tylko wspomni ktoś o Ł to od razu strumienie łez z oczu ..

Mam pytanie odnośnie temp. Bo jak dziś rano sobie mierzyłam bo się obudziłam piętnaście minut przed 6.00 i miałam temp 36.79 zmierzyłam drugi raz i była 36.77 a jak sprawdziłam jaką będę miała o równej 6.00 to była 36.74.:dry: Do wykresu wzięłam tą pierwszą a wy jak uważacie na którą powinnam patrzeć.???

Ostatnia edycja:
mijenko, zgadza się na niektórych zdjęcia wyglądam tak jak to bym nie była ja... I dlatego czasami chciałabym wrócić do przeszłości.

A co zaraz będziesz miała???? zdradź nam ;-)

K&M no no Wy to dziś ostro pracujcie. Za bób dziękuję, nie lubię ale mój P. byłby zachwycony.:-)
Klari idź, humor Ci się może poprawi a jeśli ktoś zapyta o Ł odpowiedz, że nie mógł i już. Na pewno nie siedź w domu!
mijenka no bo ja w górach mieszkam przeca i niedaleko mam zrujnowany zamek

Ostatnia edycja:
Klari <przytul> ubierz się supersexi, weź koleżanki i w miasto:-D może troszkę się odstresujesz ;*

niach niach niach będą bitki z ziemniaczkami i surówka z buraczków:-D w pierwotnej wersji miała być mizeria ale będą buraczki bo jeszcze nie robiłam:-D

wybacz dziurko, nie doczytałam się, tylko ze stylu pisania co nieco wywnioskowałam:sorry: a gdzie dokładnie mieszkasz? :happy:

Ostatnia edycja:
ja w poniedziałek jadłam bób i do tej pory mi się odbija..
No nie za bardzo jak mam wyjść gdzieś z dziewczynami bo u nas to straszne zadupie nawet porządnej dyskoteki nie ma tylko jakieś mordobicia i bary w większości też :dry:.
Pójdę na godzinkę a później najwyżej wrócę do domu i posiedzę sama( lubię tak często sobie samej posiedzieć w czterech ścianach jak nikogo w domu nie ma). :-p

Jeju wy o obiedzie gadacie a ja jeszcze śniadania nie jadłam..

reklama
my mielismy sesje w srode po slubie od godziny 6 rano po Warszwie, tak aby bylo jeszcze w maire pusto na ulicach, i bylismy w 5 miejscach chyba zakończylismy ja kapiela nad zegrzem, a w pt wieczorem byl dalszy ciag sesji - nocna wersja ;) troche sie balam jak to bedzie tak pozowaz i przyklejony usmiech itd ale para fotografow byla tak super ze bawilismy sie przy tym super :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry