reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil znam tą piosenkę! Może znasz taką grę jak dance dance revolution? To jest taka mata do tańczenia ze strzałkami w cztery różne strony i musisz w rytm wciskać je nogami. WSPANIAŁA ZABAWA!! Szkoda tylko ze teraz w ciąży mam zakaz takiego biegania :-D

YouTube - ‪Stepmania - Lord of the Dance (PiP on Blueshark Pad)‬‏

Ha... czyli ja pewnie bede miała cc... bo mam poważną wadę wzroku i w szkole byłam zwolniona z ciężkich ćwiczeń.

Ostatnia edycja:
reklama
Znam matę. W pracy mamy dwie i jak tylko jest czwartek matowy, to co chwilę któraś z nas skakała :p

A ja wskazania znam, ale na stronie mojego szpitala pisze, że przy rozwiązaniu ciąży patologicznej może być tatuś dziecka, więc się zastanawiam co oni mają na myśli. A ja i tak nie wiem, jak będę rodzić :p

No ja mimo, że nie jestem jeszcze w ciąży :-( wiem, że bede miała cc ze wskazaniem, gdyż mam problemy z jelitem grubym i po prostu nie mogę przeć, bo może dojść do pęknięcia jelita...

U nas też jest szpital w którym mąż może być przy cc, ubrany jest w specjalne ubranie. Siedzi przy głowie mamusi i jak wyjmą dziecko, to wychodzi on z tym dzieckiem, a mamusie wtedy szyją...

Cieżaróweczki a powiedzcie mi czy przy wizycie jak miałyscie usg juz z widocznym bijącym sercem to gin mówił jak szybko bije??podawał jakies parametry??

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki:happy2:
przepraszam, że wczoraj już się nie odezwałam ale nie miałam już siły i ochoty:-(
ogólnie stało się to, że pokłóciliśmy się z Ł w gruncie rzeczy o pierdoły ale było już tak gorąco, że nawet zaczął na mnie kurwować:-( jakby nie patrzeć zbierało się na to od kilku dni i chyba jeszcze się do końca nie rozładowało:-( dzisiaj mi znowu ciśnienie podnosi:wściekła/y:

Magd.a gratuluję decyzji:-D
Rasta jak wszystkie trzymam kciuki, żeby się udało:tak:
Doniu nie gwałć ciasta, ono jeszcze da się zjeść:-D:-p
Ael zboczuchu Tyyyy:-D

Soglam mi nic nie powiedział, usłyszałm je dosłownie na chwile, on tylko powiedział bije prawidłowo nie ma sie czym martwić, wiecej posłuchamy przy nastepnym usg...

A mnie mówił, bo się pytałam, czy to normalne, że tak szybko. Biło 160 razy na minutę bodajże, jak dobrze pamiętam.

Ja byłam na pierwszym usg w 8 tyg więc już widziałam i słyszałam serduszko, też biło dość szybko, chyba 146. Ale ginekolog mówił, że wszystko w porządku.
Dziewczyny obiecane zdjęcie- robione dziś rano koło 9, także nieco mniejszy brzuszek, pod wieczór to wydaje się być dużo większy :) a i nie zwracajcie uwagi na włosy- hahah nie chce mi się ostatnio układać :)
Daga2pak.jpg

reklama
Mnie ginka nie mówiła ile na minutę bije serduszko, tylko mówiła, że ładnie i w normie. W szpitalu jak robili mi badania to wychodziło ok 144.
Poza tym norma jest jakoś między 130-160.

Wiecie, jaką my mamy wredną sąsiadkę?! Skąd się takie kurwiszony biorą? Wczoraj robotnicy wynosili gruz z naszej łazienki, pralka z bojlerem tymczasowo były na korytarzu przy schodach by było miejsce, a drzwi wejściowe i tak były wciąż otwarte. I ta szła wczoraj na miasto i przyczepiła się do mojego byśmy ten gruz powrzucali do worków bo przyjdzie straż miejska i będzie się czepiać. Facet, który nadzorował nam remont powiedział zgodnie z prawdą, że wg ustawy mamy 7 dni na wywóz gruzu.
I dziś co się okazało? Że tej kur wy kawał polazła nas zgłosić do straży miejskiej, że wywalamy gruz i nie zamierzamy go wywieźć, a na dodatek przyczepiła się też z pretensjami do ekipy remontowej! Stara prukwa nie ma w życiu rozrywki tylko na innych donosi! Jak się sąsiadka o tym jedna dowiedziała, która się z nami przyjaźni to się też wkurzyła, że co ona sobie myśli. Co najlepsze dziś mieliśmy przygotowane nr do firmy wynajmującej kontenery, ale w tym przypadku zrobimy jak gościu z ekipy gadał będziemy trzymać maksymalnie, tzn w środę albo w czwartek dopiero wywieziemy gruz, tak by dostała zawału i zrobiła miejsce dla innej porządniejszej osoby.
Męża pochowała kilka lat temu, to teraz robimy problemy innym bo jest sama i jej się po prostu nudzi. Chamstwo do kwadratu.

Też bym wam pokazała brzuch, ale przecież się nie zmienił, poza tym mówicie żem zboczuch to wam nie pokaże! Magda jest większym zboczkiem ode mnie!!!

Do góry