• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Te dziurki to żołądek i niżej trzustka. Nie wiem gdzie on wypatrzył ten brak ogonka :) Ja też się cieszę choć nie nastawiałam się ani no chłopca ani na dziewczynkę. To moje szczęście tak wspominało że Igorek... No i tak się cieszy więc jestem szczęśliwa!!!!!!

Gratuluje Iwasek!! Też bym chciała mieć dziewczynkę, ale w gruncie rzeczy najważniejsze że zdrowe!! :-D Ja USG mam za 6 dni... już nie mogę się doczekać!! :blink:

Dzięki Kobietki:-) Dokładnie,najwazniejsze żeby było zdrowe. Lekarz powiedział że jak będziemy myśleć o kolejnym to nas nauczy"robić" chłopców hihih
Fifka wcale Ci się nie dziwię :tak:

łooo jak leje, cała mokra wróciłam bo oczywiście parasola nie wzięłam.A teraz kawka, ciacho i biorę się za oglądanie filmu:-) A brzuch dalej mnie pobolewa, choć teraz tak kłuje bardziej. Może mnie przewiało gdzieś...
Iwasku najważniejsze, żeby zdrowe było i żeby mamusi za bardzo nie dokuczało:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sil przez godzinę lekarz próbował skłonić maluszka by sie pokazał i na kozetke mnie położył na boku i dopiero sie udało:) Normalnie jestem zakochana hihihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry