reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuję :) jak ta agencja reklamowa ma się rozbujać to muszę i chcę przede wszystkim :) bo jeśli by to się rozbujało to się zatrudnię u szwagra i będę mieć w nosie innych ;) a że on również na etacie pracuje to ma mało czasu na pewne rzeczy.

reklama
Oj dziewczynki to niezłe przeboje macie :-( ale myślę, że najlepiej wszystko rozpatrywać przez sąd, bo jeśli te kobiety są takie dziwne i wyrachowane to inaczej się nie da. Trzymam &&& żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli :-)

Mineralna – widzisz, ten 5-cio latek umie już sam powiedzieć czego potrzebuje, czy chce :-) Myślę, że właśnie tym powinniście (brzydko mówiąc) dzieci zwabić, jeśli u Was będzie im dobrze i będą szczęśliwe, to nie będą chciały mieszkać z matko skoro im nie poświęca czasu, i to już podlega pod sąd rodzinny.

Lamia- od 13 roku życia dziecko na pewno może samo decydować o sobie, i jeśli będzie chciał mieszkać z Wami to matka ani sąd nie może mu tego zabronić. Tyko nie wiem czy potrzebna byłaby jakaś rozprawa czy samo zawiadomienie :-)

Neciuszka- jak dla mnie może być PDF :-D Ooo a mi się najbardziej podobają kwiatki z 4-go projektu, a czcionka z 3-go :-)

Sun- kto wie, kto wie :-D Ty się nie nakręcaj a ja trzymam &&& :-D

Truskawica: ja ich nie widziałam na oczy bo ona nie pozwala mu dzieci zabrac do siebie ona ustala gdzie i o której i kiedy ma przyjechac do dzieci np na 2 godizny do parku pod jej kontrolą

No dobra mam 4 projekty tylko jak wam pdf wstawić albo przerobić na coś innego ??

Proszę na przyszłość będzie przydatne Konwertery pdf

Dziewczyny plamienie całkowicie ustało... brzuch nadal nie boli... dziwne... :baffled:

Do gina albo czekaj 5 dni na test.

Neciuszka ten 4rty projekt jest bardzo ładny :-)

Dziewczyny jak uda się z tą pracą przy budowie dla mojego to z tej wypłaty nieźle się odkujemy. W ciągu 10 dni zarobi 1,5 tys, ale praca pon-pt 12 h, sob 6 h. A tyle przy umowie tymczasowej, potem przy przedłużeniu stawka godzinowa pójdzie sporo w górę.

Ostatnia edycja:
sun: tak właśnie miałam pierwszy test negatywny a 2 gi juz szczęśliwy i 2 krechy :-) tobie tez tak zyczę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Ael: no to nieźle, kasa zawsze się przyda, No mowiła mze jak cos z kompem to do ciebie i od razu sprawa rozwiązana :-)

truskawcia: wiesz co, tak na 100% to nie jestesmy pewni, jak to jest, ale włsnie musiałoby to isc przez sad, bo skoro w wyroku jest ze mały mieszka z nia to my nie moglibyśmy go sobie zabrac. Jakby to była normalna kobieta to co innego a zwariatami to wiesz wszystko musi byc na papierze .

Normalnie moja Malutka dziś chyba szaleju się najadła :D co cieszy mnie ogromnie :) kopie mamusię jak tylko się położę :) a jak cudownie oglądać kopniaczki na brzuszku :) tylko jak tak skacze, to mój pęcherz wysiada ;p i muszę latać co chwilę :) łoj ale się przesuwa teraz! normalnie kocham Ją za to, że daje mi powody do radości :)

mineralan nie znam dokladnie sprawy ale zniszczyc druga osobe i w tym wypakdu kobiete nie jest tak latwo... Jelsi ona nie ma pracy to moze kozystac ze swiadczen mops :) Powiem ci jezeli ona znalazlaby dobrego adwokata to wcale moze nie byc tak latwo skoro to twoj bedac w zwiazku malzenskim odszedl do innej kobiety. a dwa jest cos takiego jak obowiazek alimentacyjny i ona jesli orzekna o winie twojego a przez to ona zostanie w niedostatku to moze zadac alimentow jeszcze na siebie nie tylko na dziecko :) Ale tak jak mowie musialabys mi dokladnie napisac co jest co wy macie i wam moge doradzic ;) Zreszta jest duzo haczykow ;) Jak to mowia daj mi clzowieka a znajde paragra f :)

lamia to zalezy co konkretnie cie w podziale majatku interesuje ?

Dziennik Ustaw 1964 Nr 9 poz. 59 - Kodeks rodzinny i opieku

reklama
She:kochana ale to że ona problemy rozwiązywała krzykiem awanturami przy okazji sie na dziecko wydzierała w nerwach, trwoniła pieniądze, to wiesz tez na jej niekorzyśc działa . duzo alimentów nie dostanie bo samych kredytów jest ok 1800zł. to że mnie ma na utryzmaniu i zanieługo dziecko ma też duży wpływ, ona ma adwokata który napisął że mieszka na m1 a m1 to jest na górce grób a nie mieszkanie m2 jak już.
ona pogorsyzła sytuacje rodzinna bo jets dom mogła tam mieszkać a sie wyprowadiła bo do kolezanek daleko jej było.

po co jej dofinansowanie biedna nie jets skoro na allegro wydaje miesiecnzi 500-600zł na bluzki, buty, itp rzeczy a mu powie że na urodizny ma kupic dziecku spodnie mało dostaje kasy ? to niech mniej na allegro kupuje. wywiozła dzieci za granice bez jego zgody na 3 tygodnie. nie pozwala mu dzieci zabierac co innego gdyby w pozwie napisała że bił je itd a nie napisała bo nigdy dziecka nie uderzył

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry