reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dupaston na owu nie pomoze - bo on jej nie wywołuje - musiałabys clostybegyt albo jakis inny lek na wywołanie owu brac a potem w drugiej czesci cyklu po owu dupek albo lutke - własnie progesteron, bo on sam w sobie owu ci nie wywoła jesli jej nie ma - ureguluje cykl tylko.Wziety przed owu zatrzymuje ja bo to progesteron takze najlepiej idz na monitoring zeby wiedziec co i jak i działac ;))))

Marta.... ja sie zle wyrazilam... doskonale wiem, ze duphaston nie jest na wywolanie owulacji :) ale biore go zeby wyregulowac cykle! i byc moze jak sie wyregula to i wroci @... mam tak pol roku probowac a jak nic nie wyjdzie to dostane leki na wywolanie owulacji... przepraszam Was jesli zle sie wyrazilam! :)

U mnie dzis ma przyjsc @.... mam 26d.c wiec jak nie dzis to jutro... pewnie, ze chcialabym zostac na tym forum jak najkrocej z oczywistych wzgledow ale chcialabym Was lepiej poznac.... na pewno o tym juz pisalyscie... ale nie kazcie mi forum od poczatku czytac!! Blagam!! jak dlugo sie staracie o dzidziusia i jakie macie problemy z zajsciem w ciaze?

hehe wy o swietach a ja mam juz choinke od 8 grudnia :) tu we Wloszech troche inne zwyczaje swiateczne:)

Anuszka... a Ty wiekowo tak jak ja? :) bo mi sie wydaje, ze ja juz troche starawa jestem:(

Ostatnia edycja:
reklama
W marcu skoncze 22 lata. Pol roku naturalnych staranek - bez rezultatu. Podwyzszona prolaktyna i brak owu. Czekam na @ i zaczynam pierwszy pelny cykl staranek z luteina i bromkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry