Agusia8426
Fanka BB :)
BigChild 14 grudnia byłam u ginka i powiedział że jestem w połowie 2 cyklu:-(. Ja się mam z tymi moimi cyklami. Jak nie przemarsz wojska to ,,pada śnieg":-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja staram się 8miesięcy ale prawdziwie obiecujący jest dopiero ten cykl bo mialam zabieg hdt na udrożnienie jajowodów do tego brałam clo na owulke staranka były 1000% w samą owulkę i teraz czekam na efekty od owulki cały czas mi rośnie temp w jej dniu bylo 36.6 potem 36.7 a dziś 37.0 więc robię sobie nadzieje... oby tylko się nie rozczarować...
oczekująca ja to się tak na tym nie znam ale miałam udrażniane płynem i płyn przeszedł do macicy więc sądziłam ze się udało... zaskoczyłaś mnie trochę tym że mimo zrostów może przepłynąć... jak będę u gina to się wypytam wizytę mam w czwartek...
wiekowo jak ty-28, staram się jak ty-5cykl i tabsy jakos w kwietnu odstawiłamAnuszka... a Ty wiekowo tak jak ja?bo mi sie wydaje, ze ja juz troche starawa jestem
![]()