Agusia8426
Fanka BB :)
BigChild 14 grudnia byłam u ginka i powiedział że jestem w połowie 2 cyklu:-(. Ja się mam z tymi moimi cyklami. Jak nie przemarsz wojska to ,,pada śnieg":-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja staram się 8miesięcy ale prawdziwie obiecujący jest dopiero ten cykl bo mialam zabieg hdt na udrożnienie jajowodów do tego brałam clo na owulke staranka były 1000% w samą owulkę i teraz czekam na efekty od owulki cały czas mi rośnie temp w jej dniu bylo 36.6 potem 36.7 a dziś 37.0 więc robię sobie nadzieje... oby tylko się nie rozczarować...
oczekująca ja to się tak na tym nie znam ale miałam udrażniane płynem i płyn przeszedł do macicy więc sądziłam ze się udało... zaskoczyłaś mnie trochę tym że mimo zrostów może przepłynąć... jak będę u gina to się wypytam wizytę mam w czwartek...
wiekowo jak ty-28, staram się jak ty-5cykl i tabsy jakos w kwietnu odstawiłamAnuszka... a Ty wiekowo tak jak ja?bo mi sie wydaje, ze ja juz troche starawa jestem
![]()