reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bafinka- zazdroszcze wytrwałości, taka tempka i piszesz ze bardzio wierzysz ze to fasola i masz sile czekac.....aaa rozumie, ipmreza sylwestrowa przed toba ;)

Misia- nie zadzroszcze ciazowych objawow choc wiele mozna zniesc dla fasolki. Ja to nie wiem co to czeste biegeanie siusi, mdłosci, zawroty głowy....ja mam ciąże bez objawa oprocz braku @ i wiekszych (.)(.);) kurcze, mam nadzieje ze faktycznie ta fasolke w sobie mam...i jutro już ją zobacze :)

reklama
devi trzymam kciuki za fasolkę:)
a co do sylwka to mój m idzie na nockę do pracy a ja sama w domu będę... ale ok ostatnio czuje się jakaś oklapnięta... ten weekend co byl balowałam od piątku do niedzieli więc teraz sobie odpocznę:) nie wiem sama co robić z tym testem.. w sumie jutro 28dc nie wiem czy jest sens czekać...

u mnie 27dc temp 37.1 w sobotę testuje.. boję sie że będzie I krecha a ja szczerze mówiąc już nastawiłam sie na fasolkę i jak jej nie będzie to serce chyba mi pęknie...

Ja Ci tego Bafinka z calego serducha zycze...

amalfi- poczekasz jeszcze troche i sama bedziesz ją odczuwać... grunt to pozytywne nastawienie :)
jak nie teraz,albo za mies to za jakies 2 :) Dasz rade zobaczysz... zreszta wszystkie dacie rade :)

I takie myslenie mi sie podoba!!!!

Bafinka bedzie dobrze zobaczysz.....:blink:

Wiem ze raczej to Ci niewiele pomoze ale ja dzisiaj tez dostamlam @... czyli zaczal sie 15 cykl staran.... Ale jak czytam o niektorych kobitkach co sie 3-4 lata starali i udalo im sie naturalnie zajsc to za mi sie cieplo na serduchu robi.... i mysle moze ja tem mam tyle czekac??? A jezel.i nie bedzie mi dane nosic kogos pod serduchem to jest tyle dzieci bez rodzicow, osobom ktorym ktos tam na gorze (o ile jest) sie pomylil i dal dzieci a oni nie skorzystali z tego cudu.... to przeciez i my mozemy sie nimi zaopiekowac....

A co do Sylwka... jakos 4 lata temu przezylam najgorszego sylwesrta w zyciu... mozna powiedziec prawie jak zalamanie nerwowe cala noc przeplakalam sama w domu i do tego jesze mowia jaki sylwester taki nowy rok (to juz zupelnie mialam zalamke).... ale nowy rok 2007 okazal sie najlepszym w moim zyciu juz 12 stycznia poznalam super czlowieka... :P Mojego meza...

Alatego dziewczynki glowki do GORY!!!! I super jutro zabawy zycze... moze jeszcze jutro zajrze na chwilke... a teraz ide sie kapac bo za chwile do Polszy do domku na Sylwestra jedziemy :) Buzka

Zrobiłam test i niestety 1 kreseczka, dzis moj 27dc zwyje cykle 31-32 dniowe, ale w tym cyklu owu byla chyba w 13dc wiec myslalam ze bedzie juz cos widac.

Tempka dzis wyzsza o 0,2 stopnia niz wczoraj bo 37,00, pewnie za 2 dni spadnie i przyjdzie @

Milego sylwestra dziewczyny, Baffinka jutro Twoja kolej trzymam &&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry