reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
przykro mi dziewczyny:(

W takim nastroju to moze nie czas, ale naptrzcie sie i łapcie fluidki.

Oto pierwsze zdjecia mojego maluszka z dziesiejszej wizyty.
Ma 7 tygdni i 6 dni oraz 1,4 cm długości :)

Kochane, mam na uwadze to, że do wieczorka niewiele z Was się tutaj pojawi na dłużej niż 10 minut ;-) W związku z tym chciałabym i ja złożyć Wam życzenia :tak:

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Nowy Rok zawsze przynosi ze sobą nowe nadzieje, nowe plany i ufność, że marzenia tlące się w naszych sercach zostaną spełnione.
Jedno z nich sprawiło, że spotkałyśmy się tutaj, na tym forum, by wspólnie dzielić nasze smutki i radości. By znaleźć oparcie w chwilach zwątpienia i razem przeżywać wszystkie piękne chwile które nastaną, gdy nasze Marzenie stanie się Rzeczywistością.

W 2011 roku życzę Wam przede wszystkim pogody ducha. Nieustającej wiary w siebie i silnego przekonania, że nie ma rzeczy niemożliwych. Niech nadchodzące "Jutro" przyniesie dni pełne miłości, beztroski i radosnego piękna przeplecionego śmiechem Maleństwa, o którym marzy każda z nas.

W tym 2011 roku będziemy szczęśliwsze, zdrowsze, bogatsze. To on przyniesie nam spełnienie w każdej sferze uczuć i pragnień. Tego Wam i sobie życzę, w to nieustannie wierzę.

devi, cudownie, ale słodkie maleństwo w Tobie rośnie, jest takie maciupkie a juz tyle widac, niesamowite. Dbaj o siebie. Ja musze sie napatrzeć i złapać jak najwięcej fluidków :)

Witam,
Jestem tu nowa, ale mam zamiar do Was dołączyć...przez kilka lat brałam plasterki Evra, w czerwcu przestałam je brać i zaczęliśmy się starac o dzidziusia...może nie tak intensywnie...obyło się bez mierzenia temperatury, ale okres płodny rozpoznawalam po śluzie...
Niestety do tej pory starania nie przyniosły upragnionej fasolki...Obecny cykl zaczęłam z clo...dziś mam 11dc i pierwszy raz w życiu zrobiłam test owulacyjny...wyszedł pozytywny...więc w noc Sylwestrową mam zamiar wziąść się za mojego Tuptusia...:) Mam nadzieję, że nie skłamał...:) Trzymajcie kciuki...Dzięki...Życze Wam wszystkim wszystkiego naj w Nowym roku i wyczekiwanych fasolek...BUZIAKI

Niestety do tej pory starania nie przyniosły upragnionej fasolki...Obecny cykl zaczęłam z clo...dziś mam 11dc i pierwszy raz w życiu zrobiłam test owulacyjny...wyszedł pozytywny...więc w noc Sylwestrową mam zamiar wziąść się za mojego Tuptusia...:) Mam nadzieję, że nie skłamał...:) Trzymajcie kciuki...Dzięki...Życze Wam wszystkim wszystkiego naj w Nowym roku i wyczekiwanych fasolek...BUZIAKI

trzymam kciuki zeby ta noc byla owocna i stala sie poczatkiem pieknych zmian w nowym roku !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry