Anna u mnie dzis ciut wyzej 37,2, mam 30 dzien cyklu, termin okresu we wtorek albo w srode, wiec dalej czekanie.wczoraj mnie cos krzyze bolaly, albo mnie cos przewialo albo na okres.zycze Ci udanych bobosexow.my po tych starankch teraz odpoczywamy i juz tydz. nie myslimy nawet o sexie.ja juz chwilami chcialabym wiedziec na czym stoje.bardziej przygotowuje sie psychicznie, ze sie nie udalo.jak mnie cos zabolily i mowie o tym mezowi, to on czuje potekst i mowi, ze go tez to boli.i wtedy jakiekolwiek nakrecanie mi przechodzi.
Nadzieja Ty to masz wyczucie.ja sie tak nie raz nakrecalam, ze czulam, ze jestem w ciazy.mialam tak psychicznie i troche fizycznie.wiec teraz za b. sie siebie nie slucham.tak troche w podbrzuszu sie dziwnie czuje ale ja mysle, ze to psycha mi robi jakies jazdy albo na okres sie zbiera (choc na okres mam inaczej).jak kochaliscie sie przed owulka to duza szansa, ze to dzieczynka.my tez b. marzymy o corci, ale ja mam takie przeczucie, ze jak juz zajde w ciaze to bedzie chlopiec.co do temp. to nie mam porownania, bo dopiero od tego cyklu zaczelam mierzyc.
Mary jak sie czujesz?jak tam twoja temp?
Bafinka jak tam Twoje samopoczucie?