reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja też stosuję testy owu. Choć mnie trafia jak mam je interpretować :baffled:
Dlatego na przyszły cykl kupiłam sobie inny tester - nie pokazuje dwóch kreseczek tylko jak zbliża się owu to ma pokazywać uśmiechniętą buzię. Bo w tych z dwoma liniami trochę się gubię :zawstydzona/y: W tym cyklu miałam 2 razy (nie dzień po dniu!!) testową kreskę bardziej widoczną niż kontrolną.

Milia cieszę się ze sobie wszytko wyjaśniliście :* Mam nadzieję ze bedzie dobrze!

Sil no to by było zabawne :-D Choć życzę ci żebyś jednak nie chodziła tych 12 miesięcy bo to był koszmar :eek:

Ika Witaj na forum!! :tak: No i powodzenia w staraniach! Każda na początku jest taka niecierpliwa! Ja o fasolkę starałam sie rok czasu, ale w końcu się doczekałam :-)

Aga ciesze sie ze wyluzowałaś :tak: powodzenia kochana! Szybkiego zafasolkowania!

Magda
oj... nie dobrze... albo może i dobrze... ten twój facet to niestety już nie raz cię zawodził w dość istotnych i ważnych sprawach... Oj piękna z ciebie dziewczyna! Co będziesz się przejmować głupkiem...

A ja się właśnie zajadam plackami ziemniaczanymi przy "Tańcu z gwiazdami" :-)

witam bede niedlugo tylko zrobie sobie jedzonko bo zglodnialam zrobilam male pozadki i potem mi odbilo i postawilam w pokoju choinkę taka mala ;-) a teraz mnie kręgosłup boli...:szok: jak ja malo teraz moge zrobic...a do tego nie moge znalesc czubka od choinki wry niewiem gdzie go pierdyklam... moze maz bedzie wiedzial jak wroci z pracy:-)

A u mnie ubiera się choinkę w dniu Wigilii rano :tak:

Swoją drogą - jak ja nie mogę się doczekać Świąt... Uwielbiam Święta Bożego Narodzenia :laugh2:

Aga u mnie w domu rodzinnym też tak było, ale z mężem ubieramy troszkę wcześniej żeby się nią "nacieszyć" dłużej :-D Bo po "Trzech króli" się ją rozbiera.

Boze ależ się najadłam... :szok:

Ja też lubię święta Bożego Narodzenia! I to o wiele bardziej niz wielkanocne ponieważ mam wrażenie ze mają one większą magie (mimo ze w kościele to Wielkanoc powinna być ważniejszym świętem)

Ostatnia edycja:
Ja też lubię święta Bożego Narodzenia! I to o wiele bardziej niz wielkanocne ponieważ mam wrażenie ze mają one większą magie (mimo ze w kościele to Wielkanoc powinna być ważniejszym świętem)

Ja dokładnie tak samo uważam. To magiczny okres :tak:
Choć Święta Wielkanocne też lubię...

P.S. U mnie choinkę rozbiera się dopiero 2 lutego (Matki Boskiej Gromnicznej) :-) Więc cieszy oko dłuuuuuugo.

reklama
Do góry