reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aaa Aga no widzisz... u mnie rozbierało sie po "trzech króli" bo zawsze stała u mnie żywa choinka i po prostu za bardzo się sypała :-D A w tym roku zrobię "żywy" stroik na stół dla zapachu i postawimy sztuczną :tak:

Dobranoc Pyscku! :*

My też zawsze kupujemy żywą - inny klimat, ten zapach w domu... :)))
Ale w tym roku mam chytry plan, żeby choinka stała na tarasie, a nie w domu.
W domku położę jakiś stroik i też będzie cudnie...

a ja zrobiłam omleta ;-) z serkiem zoltym i sucha kielbaska ;-) a chcecie zdjecie choinki bez czubka ;-) to zrobie ;-)

pyscek dobranoc a czemu nie lubisz swiat ?? ja uwielbiam ;-)

u mnie w domku tzn u rodzicow jest zywa i siostra w nocy przed wigilia stroi ja ;-) i nikomu nie wolno wchodzic az do rana do pokoju ;-)
a u tesciow mam sztuczna swoja mini w pokoiku co zrobilam juz ;-) a ta w duzym pokoju tez jest sztuczna i bede robic ja na l4 ;-)

Witam serdecznie wszystkie staraczki! Jestem nowa na tym forum, więc pragnę się przywitac. I jeśli można dołączyc do waszego grona, gdyż ja również z narzeczonym staramy sie o dzidziusia od pół roku, ale nadal nic:/
Cykle miesiączkowe mam jak w zegarku, a nic z tego nie wychodzi:/
A mam już 27 lat i czas ucieka.
Czy macie jakieś metody na to, aby wspomóc zajście w ciążę?pozdrawiam

Atan dajesz! :tak:

Witaj Gosiaczku! Jaka rada? Po prostu się kochać i sie cieszyć sobą z narzeczonym. No i nie myśleć o tym że chce się dziecka. Ja starałam sie rok o maluszka i dopiero teraz se udało! Oczywiście ze możesz do nas dołaczyć! Pytaj o co chcesz! No i rozgość się !:-D

Ostatnia edycja:
witaj! Wiesz jak człowiek się tak stara, a nic z tego nie wychodzi, to czasem różne głupotki przychodzą do głowy, że może się jest bezpłodnym albo coś.
Nie miałam nigdy jeszcze robionych badań hormonalnych- kiedy są one konieczne?
Zamartwiam się czasem, czy utrudnieniem to zajścia w ciąże może byc moja waga, otóz waże jedyne 42 kg przy 164cm wzrostu. ale od zawsze jestem taka chudziutka-taka moja uroda i przemiana materii.
Ale gdy pytałam o ten fakt ginekologa, to powiedział, że jesli jestem taka od zawsze , a nie jest to wynik odchudzania to nie ma się czym zamartwiać

reklama
Atan ślicznota :-)
Gosiaczek - mój ginekolog mówi, że trzeba dać sobie 12 miesięcy, a dopiero potem się ewentualnie martwić. Podobno wiele par potrzebuje co najmniej kilku miesięcy, żeby się udało.

Do góry