reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaa Aga no widzisz... u mnie rozbierało sie po "trzech króli" bo zawsze stała u mnie żywa choinka i po prostu za bardzo się sypała
A w tym roku zrobię "żywy" stroik na stół dla zapachu i postawimy sztuczną 
Dobranoc Pyscku! :*

Dobranoc Pyscku! :*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja zrobiłam omleta ;-) z serkiem zoltym i sucha kielbaska ;-) a chcecie zdjecie choinki bez czubka ;-) to zrobie ;-)
pyscek dobranoc a czemu nie lubisz swiat ?? ja uwielbiam ;-)
u mnie w domku tzn u rodzicow jest zywa i siostra w nocy przed wigilia stroi ja ;-) i nikomu nie wolno wchodzic az do rana do pokoju ;-)
a u tesciow mam sztuczna swoja mini w pokoiku co zrobilam juz ;-) a ta w duzym pokoju tez jest sztuczna i bede robic ja na l4 ;-)
pyscek dobranoc a czemu nie lubisz swiat ?? ja uwielbiam ;-)
u mnie w domku tzn u rodzicow jest zywa i siostra w nocy przed wigilia stroi ja ;-) i nikomu nie wolno wchodzic az do rana do pokoju ;-)
a u tesciow mam sztuczna swoja mini w pokoiku co zrobilam juz ;-) a ta w duzym pokoju tez jest sztuczna i bede robic ja na l4 ;-)
gosiaczek1234
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie wszystkie staraczki! Jestem nowa na tym forum, więc pragnę się przywitac. I jeśli można dołączyc do waszego grona, gdyż ja również z narzeczonym staramy sie o dzidziusia od pół roku, ale nadal nic:/
Cykle miesiączkowe mam jak w zegarku, a nic z tego nie wychodzi:/
A mam już 27 lat i czas ucieka.
Czy macie jakieś metody na to, aby wspomóc zajście w ciążę?pozdrawiam
Cykle miesiączkowe mam jak w zegarku, a nic z tego nie wychodzi:/
A mam już 27 lat i czas ucieka.
Czy macie jakieś metody na to, aby wspomóc zajście w ciążę?pozdrawiam
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atan dajesz! 
Witaj Gosiaczku! Jaka rada? Po prostu się kochać i sie cieszyć sobą z narzeczonym. No i nie myśleć o tym że chce się dziecka. Ja starałam sie rok o maluszka i dopiero teraz se udało! Oczywiście ze możesz do nas dołaczyć! Pytaj o co chcesz! No i rozgość się !

Witaj Gosiaczku! Jaka rada? Po prostu się kochać i sie cieszyć sobą z narzeczonym. No i nie myśleć o tym że chce się dziecka. Ja starałam sie rok o maluszka i dopiero teraz se udało! Oczywiście ze możesz do nas dołaczyć! Pytaj o co chcesz! No i rozgość się !

Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
gosiaczek1234
Zaciekawiona BB
witaj! Wiesz jak człowiek się tak stara, a nic z tego nie wychodzi, to czasem różne głupotki przychodzą do głowy, że może się jest bezpłodnym albo coś.
Nie miałam nigdy jeszcze robionych badań hormonalnych- kiedy są one konieczne?
Zamartwiam się czasem, czy utrudnieniem to zajścia w ciąże może byc moja waga, otóz waże jedyne 42 kg przy 164cm wzrostu. ale od zawsze jestem taka chudziutka-taka moja uroda i przemiana materii.
Ale gdy pytałam o ten fakt ginekologa, to powiedział, że jesli jestem taka od zawsze , a nie jest to wynik odchudzania to nie ma się czym zamartwiać
Nie miałam nigdy jeszcze robionych badań hormonalnych- kiedy są one konieczne?
Zamartwiam się czasem, czy utrudnieniem to zajścia w ciąże może byc moja waga, otóz waże jedyne 42 kg przy 164cm wzrostu. ale od zawsze jestem taka chudziutka-taka moja uroda i przemiana materii.
Ale gdy pytałam o ten fakt ginekologa, to powiedział, że jesli jestem taka od zawsze , a nie jest to wynik odchudzania to nie ma się czym zamartwiać
reklama
Podziel się: