reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ani sie obejrzysz a mamusia zostaniesz!
Kochanie w takie cuda to ja teraz nie wierzę....

Wiecie jaki jest szczyt beznadziejności w moim wydaniu?
Jedzenie ciepłych lodów, bitej śmietany, z naręczem chusteczek i oglądanie America's Next Top Models....beznadzieja.

BigChild powiedz nam jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
aerleda trzymaj sie dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymajcie sie wszystkie!!!!!!!!!!!!!!
A ty big child nie czytaj tego, spadaj z forum na kilka dni!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zwariujesz!!!

Eh... nie no jakos sie trzymam, ale nie ukrywam ze masakra. Wszyscy maja mnie dosc bo ja sie boje. Jeszcze jak rodzicom powiedzielismy i znajomym najblizszym to juz wogole sie przestraszylam ze to zla wrozba aaaa. Nie no musi byc dobrze, dla kazdej.

Eh... nie no jakos sie trzymam, ale nie ukrywam ze masakra. Wszyscy maja mnie dosc bo ja sie boje. Jeszcze jak rodzicom powiedzielismy i znajomym najblizszym to juz wogole sie przestraszylam ze to zla wrozba aaaa. Nie no musi byc dobrze, dla kazdej.
No to wynoś się z forum, nie ma Cię już, a ja się tutaj z amalfi rozprawię.
Widzisz droga amalfi miałam rację!!!!!!!!

Przynajmniej z chomikiem już ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Aelreda wypłacz się to pomaga ja też ryczałam przez godzinę w łazience aż brakło mi łez i siły a później tylko smutek został i słowa lekarza że jak dostanę krwawienia tzn że mam uznać za normalny okres a już tyle nie będę smutków tutaj dawać trzeba się cieszyć z nowych fasolek żeby nam rosły zdrowo :) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry