reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelreda kazda potrzebuje tutaj wsparcia i ta która cierpi i ta która sie martwi jak i ta która sie raduje. Bo wsparcie dziewczyn naszych wazne jest. JA to bym bez was zginela !

Dlatego jestem bardzo wdzięczna za wasze wsparcie, pewnie nie tylko ja ale i też Paulina...chociaż gdzieś zniknęła.
Zamówiłam sobie jakieś trashowe jedzonko zapcham się i umrę z przejedzenia.

A w ogóle ciągle śpię i śpię, właśnie wstałam dopiero co. Wczoraj już byłam tak wykończona, że przed 22 już spałam, a zawsze 24, 1 w nocy dopiero w łóżku.\

Kochana BigChild widzisz, dlatego nas masz :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co. Ja jutro pójdę do innej ginekolog, żeby mieć święty spokój. Kobieta ma znakomitą renomę i nic mi przecież nie szkodzi bym się zapytała co i jak.

edit: Dodzwoniłam się do tej kobiety i opisałam jej to samo co gościowi, do którego dzwoniłam. Jakoś nie chciałam zostawić tej sytuacji. Ona stwierdziła, że mam przyjść i ona mnie wybada. Bo mogło dojść do zapłodnienia, mimo wystąpienia @, ale płód może się źle rozwijać. Więc lepiej bym się jutro u niej pojawiła i rozwieją się wątpliwości.

edit numero 2: moje teściki wyglądają takZobacz załącznik 320802Zobacz załącznik 320800
To drugie zdjęcie, z bardzo niewyraźną kreską to z soboty, drugi test.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry