reklama

Starania po raz pierwszy :)

Eee kobitko co się z Tobą dzieje, że nie chce Ci się bzykać??
W sumie też nie mam ochoty, w końcu teraz nie mogę nawet. Swojego nawet dotknąć nie mogę bo już staje na wysokości zadania. Już zakazałam mu jedzenia żeń szenia. :-D

reklama
moj nic takiego nie je a i tak lazi za mna ze stojaca pała, ale ja nie moge i juz!!! To po tych lekach na pecherzyki mi sie tak popieprzylo
A pytałaś się lekarza o leki? Czy mają takie skutki uboczne?
Niech Cię facet siłą weźmie, to ponoć na kobiety działa pobudzająco.
Jak drzymałam się w ciągu dnia śniło mi, że bzykałam się ze swoim. Jeszcze trochę a miałabym orgazm senny :-D:-D:-D

On sie mnie boi heheheeh, nie wezmie mnie sila!!!!
hehheeehheh a ja nawet na jawie na orgazm w tym cyklu nie licze.
mowilam gince pokiwala glowa wysluchala i chyba zostalam olana tak naprawde!!! Dalej nic nie wiem

To dzwoń do innego gina i zapytaj. A info dla Twojego, niech spróbuje to się przekona czy może czy nie.
Trochę więcej ognia w sypialni się przyda :)

Mój jak się zanudzi bierze mnie od tyłu na szpiega. Ścielę ja łóżko, on w piżamce zachodzi mnie po cichaczu od tyłu i czuje tego jego drąga...ehh.
I jeszcze zdziwił się, że od tygodnia nie mam ochoty na seks.

Ostatnia edycja:
heheheh tu gdzie mieszkam jest tylko dwoch polskich ginow w tym jeden raz na dwa tyg podobno i jest facetem wiec omijam z daleka.
heheheheheh moj tez mnie zachodzi od tylu, od przodu,ale co zrobic jak ja nie moge sie przemoc

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane! Co to za podłe humory? Amalfi przywołuje Cie do porządku :tak:. Bierzesz ten durny lek, ktory niszczy Twoj optymizm, wiec bierz sie za swojego i dawaj czadu, co by juz tego swinstwa jesc nie trzeba bylo. trzymam za Ciebie &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry