reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszek tule jeszcze raz i trzymam za nastepny cykl&&&&&&&&&&&&&
aerleda dawaj znac jak najszybciej co to bylo, bo jestem ciekawa. Juz niedlugo bedziesz wychodzic, co???
A ja ide spac jak zawsze w tym cyklu, w nocy zle spalam, ale bzyknelismy sie chociaz

reklama
No w końcu się przemogła...i co mąż zadowolony amalfi?
Tak czekam na taksówkę, bo nie chcę błądzić po ulicach. Nerwy brzuch mi ściskają, jakbym miała jakieś nadzieje. A faktycznie znając swoje genialne szczęście to skończy się jak zwykle...

Czesc dziewczyny:tak czytam wasze posty i az serducho sciska,jak cieplo sie wspieracie,i ile nadzieji macie.my z mezem tez sie staramy.mialabym tylko pare pytan:
-czy podczas dni plodnych macie klucie w podbrzuszu?
-i co moze oznaczac bardzo,ale to bardzo jasno rozowe blamienie,doslownie pare kropelek,i poznij nic
dodam ze ostatni okres mialam 10 stycznia,
-czy podczas zagniezdzenie sie komorki,pojawia sie plamienie?i kiedy od zaplodnienia moze to nastapic?
Bede w miare mozliwosci starala sie regularnie tu pisac,naprawde fajne te wasze forum.
i trzymajcie kciuki:-/

okoloowulacyjne?????co ono oznacza?moze to dlatego ze jakos polamana sie czuje ,dzisiaj to katastrofa,kazdy centymetr ciala mnie drazni,boli,jakbym grype miala dostac,jak bym miala mozliwosc sie do lozka polozyc to bym natychmiast zasnela:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry