reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak dlugo przed @mialas te plamienia?bo nie mozliwe zeby juz przyszla:no:no trzeba poczekac na wizyte u gina.czuje sie jak bym miala dostac grype stulecia!!miesnie mnie bola,taka ochlapnieta jestem,i ta sennosc!!!!!!!doprowadzi mnie do szalu,tak ostro ze dzisiaj w pracy,polozylam glowe na biurku i chyba zasnelam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)niech ta pogoda sie zmieni!!!!!!

reklama
jak dlugo przed @mialas te plamienia?bo nie mozliwe zeby juz przyszla:no:no trzeba poczekac na wizyte u gina.czuje sie jak bym miala dostac grype stulecia!!miesnie mnie bola,taka ochlapnieta jestem,i ta sennosc!!!!!!!doprowadzi mnie do szalu,tak ostro ze dzisiaj w pracy,polozylam glowe na biurku i chyba zasnelam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)niech ta pogoda sie zmieni!!!!!!
Dzień przed miałam takie plamienia. A może faktycznie masz dostać grypę?

Aelreda, no u mnie było dokładnie tak samo, tylko @ trwała 14 dni no i gin kazał mi odczekać dwa cykle, ale my odczekamy tylko jeden, owulkę miałam w tym cyklu więc mam nadzieję, że w przyszłym wszystko będzie jak przedtem i zaczynamy :D
A jak idziesz prywatnie do endokrynologa, to on Ci nie da skierowania na TSH, tzn da Ci, ale będziesz i tak musiała zapłacić więc równie dobrze możesz od razu iść sobie zrobić prywatnie i z wynikiem do endokrynologa, ja bym chyba tak zrobiła, a jak Ci zleci coś jeszcze, to dodatkowo później zbadasz.

Bella, są całe tematy na forum o mierzeniu temp, zaczynasz mierzyć po okresie, zawsze o tej samej porze, nie wstając z łóżka, termometr wkładasz do pipki ;p
mi się zdaje, że masz plamienia owulacyjne, ja też miałam tak w tym cyklu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry