reklama

Starania po raz pierwszy :)

je testowałam w dniu spodziewanej @ kiedy temp jeszcze nie spadła :) i wyszły 2 grube krechy ale tak miało być jestem pozytywnie nastawiona miesiąc czasu mam na sprawdzenie czy wszystko jest ok badania itp. a później już będę spokojniejsza i kiedyś doczekam się maleństwa :)

reklama
O kurde to mnie nie pocieszylas... Ja tez w terminie @ i myslalam ze juz nic mnie zlego nie spotka. Choc u mnie juz mija 6 dni od terminu,no ale myslalam ze ciaza biochemiczna rozwiazuje sie @ w dzien @.

Nie martw się kochana będzie dobrze jakoś dasz radę :*
Wczoraj jak byłam u lekarza to był jakiś nalot kobiet ciężarnych jedne w zaawansowanej inne dopiero na początku ciąży narzekały na to że niedobrze im że spać im się chce a ja im po trochu zazdrościłam i tylko w myślach mówiłam że nawet nie wiedzą ile mają szczęścia :happy:

Bo to prawda. Jak nie bylam w ciazy i slyszalam te narzekania, obawy i problemy to to samo myslalam z agresja... ze co wy gadacie baby, inne marza o takich dolegliwosciach. Wiec zniose wszystko! Byleby bylo dobrze..

Witam przyszłe i obecne staraczki :)

Ja także się staram.. dopuścić do siebie myśl o posiadaniu dziecka, chociaż od roku opiekuję się cudownym bąblem, który nazywa mnie Fafą :) :) Lubie dzieci.. ale przeraża mnie sam poród i inne dolegliwości związane z byciem w tym cudownym stanie :) Na razie będę podczytywać i zaznajamiać się ze wszystkimi skrótami tutaj używanymi :)

Pozdrawiam serdecznie M.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry