Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paulinko przykro mi, ale wiesz, to nawet lepiej, zrobić ze sobą porządek teraz a nie jak już się będzie w ciąży to wtedy duży problem.
Ja dziś idę do laboratorium porobić badania zanim zjawie się u endokrynologa.
Poza tym kochana, to też dobry znak, że zajść w ciążę możesz.
BigChild ja Cię chyba psami poszczuje i pognam z tego tematu, naczytasz się naszych smutów a potem będziesz sama się denerwować niepotrzebnie! Kobitko pooglądaj sobie programy o dzieciach i ucz się już.
Madziu wiesz, jak już masz zaawansowane doświadczenie w opiece nad małym dzieciątkiem, to strach przed ciążą będzie mniejszy. Aż sama się zdziwisz :-)
Kwiatuszku oczywiście, że się staramy ;-) razem a coo! U mnie ostatni dzień @ więc może jutro się pobawimy, ale to może, trochę faceta w niepewności trza potrzymać.
Wiesz, ja nie byłam jeszcze w ciąży, ale jeśli ktoś czeka na dzidziusia to okres ciąży jest najpiękniejszym momentem w życiu kobiety. Zobaczysz przekonasz się sama ;-)Miejmy nadzieję, mnie jako tako opieka nie przeraża bardziej samo przechodzenie ciążyna razie jestem antykoncepcyjna
ale będę podczytywać i rozszyfrowywać te wszystkie skróty
już kilka zdołałam rozszyfrować
![]()