reklama

Starania po raz pierwszy :)

Heh ja to wszystko wiem że trzeba pocierpieć ale nie ma co narzekać miesiąc szybko minie i znowu będziemy się starać mój małżonek jedynie narzeka że musi znowu używać gumek bo woli bez :-D ale co jakoś musimy przecierpieć dałam mu warunek albo z gumką albo szklanka wody dla ochłody :-)

reklama
Aelreda, tylko co ja mam pisać:) jak my sie jeszcze teoretycznie nie staramy, moje problemy na dzien dzisiejszy sa wyjatkowo banalne przy waszych, a radzić czy pocieszac tez mi głupio bo w konu co ja wiem...

też się cieszę,że jest ktoś taki jak ( prawie) ja :) ja lubię kobiety w ciąży w rodzinie mojej jak i tż urodziło się dziecko.. pierwsza byłam do pomocy. Jednak ciąża dla mnie jest naprawdę jak na razie sprawą nieosiągalną. Być może przez to,że mój mamutek bardzo wcześnie mnie urodził i przez całe życie bałam się,że pójdę w jej ślady. Teraz wiem,że tż to ten Mr.Right :D więc poczekamy na swoją kolejkę :) Na razie zapisujemy się do kolejki w staraniu się o byciu staraczką :D

Ale dzis mam wizyte u gina no i licze na to ze wszystko bedzie ok(dawno nie byłam na badaniach i mam jakies takie koszmarne wizje) i nie bede musiała zmieniac suwaczka odliczającego dni do rozpoczęcia starań

Paluszek no kobitko nie nerwujta się!

Madziu a może pomyśl, żeby już stać się staraczką, co? Miło by było o jedną kobitkę więcej :-)

Paulina biedny ten twój mąż :-D:-D:-D tak go katujesz :laugh2:
Ja tam dam swojemu od razu zielone światło, a niech się chłopak nie męczy w duszącym lateksie...ależ perwersja :laugh2:

Witam serdecznie nowe dziewczyny :)
Magda, 23 lata to wcale nie za wcześnie na dzidzię :) bywają kobiety, które o wiele wcześniej czują już tak silny instynkt macierzyński, że zaczynają staranka :D Ja myślę, że jeszcze jakiś czas poczytacie sobie to forum, pobędziecie sobie tutaj z nami i Wam się MOCNO zachce :-p
i myślę, że to będzie już nie długo :-)

Witam serdecznie nowe dziewczyny :)
Magda, 23 lata to wcale nie za wcześnie na dzidzię :) bywają kobiety, które o wiele wcześniej czują już tak silny instynkt macierzyński, że zaczynają staranka :D Ja myślę, że jeszcze jakiś czas poczytacie sobie to forum, pobędziecie sobie tutaj z nami i Wam się MOCNO zachce :-p
i myślę, że to będzie już nie długo :-)
Widzisz Madziu, Lilly ma rację, poczytaj nas, BigChild opowie Ci o swoim malutkim szczęściu, to szybko zapragniesz mieć własną fasolkę ;-)

Ale dzis mam wizyte u gina no i licze na to ze wszystko bedzie ok(dawno nie byłam na badaniach i mam jakies takie koszmarne wizje) i nie bede musiała zmieniac suwaczka odliczającego dni do rozpoczęcia starań
paluszek a ktory dzien cyklu masz teraz???

Poza tym witam Was Nowe Prawie Starajace sie na tym watku!!!!! Rozgosccie sie!!! I jak moge doradzic to ja zaczelabym sie starac na waszym miejscu juz hehehehehehehhe, bo to tylko na filmach zachodzi sie po pierwszym razie bez zabezpieczenia hahahahahah

reklama
Bylam bo mam wolne ale jakos nie mialam nic do powiedzenia czesniej, poza tym sprzatalam bylam u ginki na monitoringu rano ia tak jakos leci.... moj na silownie polazl to siedze z wami teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry