reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć :-)
Fifka trzymaj się kochana!!
Atanku - pomożesz mi? Zerkniesz na mój wykres i podpowiesz mi gdzie postawić linię - granicę pierwszej fazy? Bo z granicą wyższych temperatur muszę jeszcze poczekać prawda?
mysle ze w 1dniu po owulacji zaznaczyc faze lutealna ale nie dam glowy spytaj magdy ;-)

dobrze ze jest w szpitalu i ze ja obserwują ...trzymamy &&&& :*

niewiem jakie zdjecie ale chce ;-)

no widze ze spokoj to dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Atan GRATULACJE :*

Fifka ja miałam termin na 26 lutego, a babka mi powiedziała, że 5 - tak wcześnie. Podejrzewam, że w połowie lutego się rozpakuję :p Najważniejsze, żeby było zdrowe i żebym nie przenosiła, bo już i tak nie mogę się doczekać :D

Dziewczęta, nie mogę spać! :( Mam znów ochotę na kawę z mlekiem. Ta ciąża mnie wykończy. Hormony mi buzują jak nie wiem... Wrrr...

Za chwilkę mam urodziny i się wcale z nich nie cieszę. Uświadamiam sobie tylko ile to ja już mam lat i w ogóle... ale nie powiem Wam ile mam... Załóżmy, że to jest 18 + vat :D

Za chwilkę mam urodziny i się wcale z nich nie cieszę. Uświadamiam sobie tylko ile to ja już mam lat i w ogóle... ale nie powiem Wam ile mam... Załóżmy, że to jest 18 + vat :D
41? hmmmm ładny wiek ;-)

Witam Was z rana :-) ja się wyspałam dzisiaj jak małe dziecko, ani razu się w nocy nie budziłam. Obudziłam się o 5:40 to tylko na ostatnie 25 minut bok zmieniłam i jeszcze chwilkę pospałam.

Atan: Jaa Amelka dyża i śliczna gratulacje :-)

Neciuszka: brzusio już się zaokrąglił i wygląda super, a jak robisz ze masz koło siebie 3 fotki do porównania ?

sil: gratulacje udanej wuizyty i zdrowego maluszka :tak:

lovka: sto lat , sto lat z okazji urodzin, i pochwal sie wiekiem a co !!!

Fifka: kobieto ale stracha narobiłaś, trzymaj sie mała Konradek na pewno będzie zdrowy tylko taki mały łobuz śpieszy się na świat

a ja w nocy cała się spociłam jak głupia nie wiem czy coś mnie bierze czy co , jest tu kto z rana ??? ciekawe czy fifka jeszcze spi to bym jej smska napisała

fasolka: a ja mam kolejną noc nieprzespaną , moze ze 3 godziny spałam twardo , ciekawe ile tak pociągnę

reklama
Witam z rana...
Lovka wszystkiego naj naj z okazji urodzinek STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE NAM ;-)
A u nas mroz w nocy a teraz juz +4 na dworze...
Posprzatalam troche w kuchni, wstawilam posciele i ogladam ostry dyzur:-D
Miłego dnia Kochane :*

Do góry