reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda no fakt ze bez bzykania to nie zajdziemy!!! heheheheheh

bella raczej nic nie zobaczy najwyzej cialko zolte ktore bedzie swiadczyc o tym czy mialas owulke!!!

aerleda nie mozesz mi przesylac fluidkow bo nie jestes w ciazy wiec sie narazie ciebie nie boje!!! ha ha ha ha ha

Aelreda.. na razie to on nic spsocić nie musi :) Niech się cieszy,że jest Nas dwoje na razie :D ja niedostępna bardzo często jestem, właśnie z tego powodu ,że przy anty nie mam ochoty :) przez pierwsze kilka opakowań tak, ale potem to już nie mam ochoty na przytulanie się :)

dobra na dziś chyba koniec forumowania, chyba ,że wygonię Sąsiada do wanny :D to jeszcze przyjdę i popatrzę co tu dziewczynki wykombinowałyście :) a tymczasem zmykam do siebie do M2 po naczynia i produkty do zapiekanki :) będę dziś dobra dla M. :D

Aelreda.. na razie to on nic spsocić nie musi :) Niech się cieszy,że jest Nas dwoje na razie :D ja niedostępna bardzo często jestem, właśnie z tego powodu ,że przy anty nie mam ochoty :) przez pierwsze kilka opakowań tak, ale potem to już nie mam ochoty na przytulanie się :)

dobra na dziś chyba koniec forumowania, chyba ,że wygonię Sąsiada do wanny :D to jeszcze przyjdę i popatrzę co tu dziewczynki wykombinowałyście :) a tymczasem zmykam do siebie do M2 po naczynia i produkty do zapiekanki :) będę dziś dobra dla M. :D
A ciekawe co będzie się działo z Tobą, jak odstawić tabsy ;-)

Pewnie znów okres nie przyjszedłby tak jak powinien :) to jest pewnie :) a potem hulaj dusza piekła nie ma :) mogłabym nie wychodzić z łóżka,ale niestety na baraszki L4 nie dają :D

Pewnie znów okres nie przyjszedłby tak jak powinien :) to jest pewnie :) a potem hulaj dusza piekła nie ma :) mogłabym nie wychodzić z łóżka,ale niestety na baraszki L4 nie dają :D
No cóż, coś za coś, zajmiecie się sobą nocą. Przynajmniej przyszłe zajście w ciążę będzie warte paru zarwanych nocy na seksik :-)

Ja przestanę gadać o seksie, bo mi się uaktywnia skryta nimfomanka.... :-D

reklama
to szkoda:-(myslalam ze przynajmniejv z nadzieja pojde,wiecie jak to jest jak sie lezy na usg,i obserwuje mine gina,czy sie usmiechnie i powie ze tak ,czy sie nie usmiechnie i powie "nastepnym razem napewno sie uda"ble ble ble.no ale moze sie uda:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry