Aelreda
Fanka BB :)
Myślę, że zobaczyłby małego bąbelka. Ale ja się tam nie znam.aha czyli jakby co,jakby sie udalo,to gin i tak nie zobaczy nic 1 lutego,jak mam wizyte?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że zobaczyłby małego bąbelka. Ale ja się tam nie znam.aha czyli jakby co,jakby sie udalo,to gin i tak nie zobaczy nic 1 lutego,jak mam wizyte?
Ale jestem optymistką, więc mogę przesłać. Ale Ty mnie przedrzeźniasz dziś Ty niedobra!!!aerleda nie mozesz mi przesylac fluidkow bo nie jestes w ciazy wiec sie narazie ciebie nie boje!!! ha ha ha ha ha
A ciekawe co będzie się działo z Tobą, jak odstawić tabsy ;-)Aelreda.. na razie to on nic spsocić nie musiNiech się cieszy,że jest Nas dwoje na razie
ja niedostępna bardzo często jestem, właśnie z tego powodu ,że przy anty nie mam ochoty
przez pierwsze kilka opakowań tak, ale potem to już nie mam ochoty na przytulanie się
dobra na dziś chyba koniec forumowania, chyba ,że wygonię Sąsiada do wannyto jeszcze przyjdę i popatrzę co tu dziewczynki wykombinowałyście
a tymczasem zmykam do siebie do M2 po naczynia i produkty do zapiekanki
będę dziś dobra dla M.
![]()
No cóż, coś za coś, zajmiecie się sobą nocą. Przynajmniej przyszłe zajście w ciążę będzie warte paru zarwanych nocy na seksik :-)Pewnie znów okres nie przyjszedłby tak jak powiniento jest pewnie
a potem hulaj dusza piekła nie ma
mogłabym nie wychodzić z łóżka,ale niestety na baraszki L4 nie dają
![]()